Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen tipikus fiataloknak...

Milyen tipikus fiataloknak való autó van?

Figyelt kérdés
Amit azért lehet tuningolni? Ilyenre gondolok mint golf3,4 E36 Honda civic mik vannak ezeken kívül

2020. júl. 3. 21:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A gyárilag erős autó még jobb
2020. júl. 3. 22:02
 12/21 anonim ***** válasza:
38%
áruld már el, minek kell, hogy erős legyen? És mi az erős szerinted? A Golf látod, tetszett. Elég erős, a turbóst könnyen lehet húzni. Csak nem árulod el, mi a célod vele.
2020. júl. 3. 22:18
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom csak úgy tetszenek ezek az erősebb autók sok fiatal a külső tuningra megy en valamiért a motor tuning miatt veszek meg nem tudom ez nallam ilyen ezt nem tudom megmagyarázni és ha nem kell tuningolni hanem gyári az még jobb
2020. júl. 3. 22:20
 14/21 anonim ***** válasza:
50%
értem, de mire kell? tetszik, hogy elmondhasd, ez nagyon erős?
2020. júl. 3. 22:25
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem dicsekedni akarok vele csak maga a lóerő vonz
2020. júl. 3. 22:27
 16/21 anonim ***** válasza:
De mi vonz rajta? A lóerő egy adat. Gyorsulni akarsz vele? Ha végre kiderülne, igaziból mit akarsz, adnék tippet. Lóerő sok van pl. egy buszban is. Vagy kamionban. Vagy az amerikai izomautókban.
2020. júl. 3. 22:33
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát pl a motor hangja az is nagyon jó sokak szerint hülyeség de na nagy gyorsulasokat nem akarok de azért tudjon menni ha kell
2020. júl. 3. 22:33
 18/21 anonim ***** válasza:
menni minden autó tud. Az autópálya tempót egy 80 lóerős autó is simán tartja. Hangja a motornak is van, de a kipufogó rendszer az, amire te gondolsz. A hangja a motor tuningtól nem nagyon változik meg.
2020. júl. 3. 22:38
 19/21 A kérdező kommentje:
Jó mind1 hagyjuk
2020. júl. 3. 22:39
 20/21 anonim ***** válasza:

Egyet értek a #18-al, ezért is tudnám én is ugyan azt tanácsolni mint amit a #3 írt, gyárilag kell olyan motorral venni, ami megfelel (mint ahogy azóta kiderült hangra, meg erőre). Fel lehet húzni egy 1.8T-t mondjuk 300 Le-re, azt még bírják, de a hangja, hát, az olyan lesz mint volt, nem valami jó. De lehet venni ilyesmi teljesítménnyel mondjuk valami amerikai V8-at (350-376 cubic inch körüliek gond nélkül tudnak 300 Le-t, gyárilag is tuning nélkül), és akkor annak a hangja az egy-két nagyságrenddel jobb lesz mint az előbbi példa turbósnak. https://www.youtube.com/watch?v=r0t3DuvpMjU Mondjuk ez nem teljesen széria, de ilyesmi hangot egy gyári motor egy jobb kipufogórendszerrel is tud már produkálni. És innen hangilag még bőven van tovább.

Írtad, hogy 1 millió alatt. Az nem fog menni. Jó hangú, erős autót ennyiből nem kapsz. Ezt szorozd fel 2-vel, meg csapj hozzá még egyet vésztartaléknak, és akkor már lehet gondolkodni hogy mi az ami a legjobban megfelel.

2020. júl. 3. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!