Mik a tipikus tuning autók?
Nincs "tipikus tunig autó", hiszen bármelyik járműbe bele lehet babrálni, a Robby Gordon féle Hummertől a 40 éves Zaporozsecig.
Attól függ, ki hol él a világban, illetve kinek mire van pénze, igénye, lehetősége.
Ez egy olyan hülye és értelmetlen kérdés mint annakarendje.
Nincs olyan,hogy tuning autó.
Csak utólag tuningolt autó.
És Magyarországon,többnyire a smoke&charm TDI gyökerek vezetik a mezőnyt. Vagyis ezt gondolják
Hol, milyen kategóriában, milyen stílusban, milyen árkategóriában az alapot tekintve és külön a ráfordított összeget tekintve?
Látogass ki pár rendezvényre és meglátod, hogy minden van már.
Hát kezdjük ott, hogy E36-ot és Golf 3-at már nem érdemes tuningolni, az hogy veszel rá egy kínából rendelt spoilert az nem tuningolás, hanem ócska kókányolás, ha tudna sírna a kocsi amelyikre ilyeneket tesznek. A valódi tuningolás ott kezdődik, hogy M4 GTS vagy E65 AMG.
Csak akkor érdemes tuningolni, ha van rá pénzed. Egy 70-90 lóerős kocsira felesleges ilyen olcsó cuccokat rátenni, attól még nem lesz jobb, van a mondás hogy a sz@rt is lehet bearanyozni de a lényeg akkor sem fog változni.
#3 voltam és kiegészítem:
Nem csak hogy nincs tipikus tuning autó, hanem olyan sincs, hogy tipikus tuning. Van akinek lerohad a hátsó dob és azt mondja "tuningoltam azért ilyen hangos" a másik meg rákölt egy milliót (weberek, speer, egyenesfogazású váltó, nagy vezérműtengely stb.) és ki sem ejti a tuning szót.
Tehát tényleg egy értelmetlen gyerekes kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!