Szerintetek melyik ? Focus cc vagy megane ? Csak dízel jöhet szóba.
Figyelt kérdés
Pàr pro/kontra. Focus az talàn minőségibb, nagyobb,talàn szebb. Meganeban pedig van panoràma tető és van kulcsnélküli indítàs.2020. júl. 3. 19:23
1/5 anonim válasza:
ami a Megane egyik drága hibája tud lenni, az a kártyás indítási rendszer. A Focus szerintem jobb, de ha a tetőmozgató szerkezet hibásodik, az nagyon drága, mindegyiknél. Szerintem a Focus kicsit tágasabb és a MeganeII -nél a FocusII jobb autó. De nehéz lenne dönteni, az biztos.
2/5 anonim válasza:
Diesel kabrió...
Végtére is, a guminőket is megveszi valaki.
4/5 anonim válasza:
Focus CC: kiforrottabb konstrukció.
5/5 anonim válasza:
ahogy más is írta, dízel kabrió egy nagy f_szság...vagyis hát ha az embert nem zavarja, akkor oké, de az az igazi, amikor lenn van a tető, és szinte nulla hanggal megy egy csendes benzin motor.
amúgy igen, focus megbízhatóbb, mondjuk szerintem a hátulja elég ocsmány...a megane se szép, de az azért vállalhatóbb.
nekem egy h astra tt-m volt. ebben az árszegmensben szerintem az néz ki a legjobban, és bár annak is hajlamos a tetőkábele a szakadásra, van egy nagyon profi srác, aki szakszerűen és gazdaságosan orvosolja a gondokat. én nagyon szerettem az autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!