Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Öreg G Astrám végsebessége...

Öreg G Astrám végsebessége elvileg 170 km/h. Tényleg tud ennyit? Ki merjem próbálni?

Figyelt kérdés
A max eddig 145 volt, amivel mentem vele. Nem a sebességtől parázok, hanem hogy megárt az autónak. Mégse mai darab már, meg gondolom nem is "száguldozásra" tervezték.

2020. júl. 2. 22:26
1 2 3
 21/24 Wadmalac ***** válasza:
54%

Azért megjegyezném, semmilyen autó nem tökéletesen biztonságos a végsebességénél. És ez fokozottan igaz, ha öregebb a jószág.

Fékek, úttartás, kormánymű állapota...

Én nem erőltetném.

A "kikormoláshoz" elég kisebb sebességnél, alacsonyabb fokozatban megpörgetni, tehát emiatt sincs értelme.

"Nem a sebességtől parázok, hanem hogy megárt az autónak."

Mindkettőtől tartsál.

Ha öregember megfuttatsz, lehet, hogy infarktust kap, de lehet, hogy előbb esik el és töri össze magát.

2020. júl. 3. 09:51
 22/24 anonim ***** válasza:
49%
#16 vagyok, nem hajtottam túl csak félelmetes volt mert nem vagyok hozzászokva.
2020. júl. 3. 11:18
 23/24 anonim ***** válasza:
49%

Hát igen, a kis súlyú kocsik tudnak repeszteni, csak az a gond, hogy az ember úgy érzi, mindjárt az ég felé repülnek..:)

Egyébként 160-at minden autóm bírt (Toyota, Mitsu), a Swift volt az egyetlen, ami túlszárnyalta ezt is, de amikor ránéztem az órára, inkább visszább vettem, mert nem volt kedvem a Holdra szállni..

2020. júl. 3. 12:03
 24/24 Wadmalac ***** válasza:
49%

Volt egy '95-ös Renault Safrane-om, 3.0 V6.

Na ezt egyszer az autópályán "kitapostam" a végéig. Óra 260-ig volt, az kiakadt, a GPS szerint 255 volt. És fordulatszámra tiltott le, az ötödik is leforgott tiltásig.

Marhára tetszett, amíg előre nézve fel nem fogtam, mennyire gyorsan ér oda hozzám egy, majdnem a láthatáron lévő fa a szalagkorlát külső oldalán.

Már léptem is le a gázról.

Soha többé nem eresztettem 200 fölé, azt is csak "ünnepnapon", német pályán pár kilométert.

Tényleg ijesztő. És igazán valószínűleg akkor jönnek a bajok ,mikor már nem ijesztő, mert megszoktad.

2020. júl. 3. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!