E jelzés lámpába utólag? Ki, hogyan oldotta meg?
Valaki csinált már E jelzést utólag autólámpába?
Tisztában vagyok vele, hogy nem teljesen szabályos de most próbáljunk már meg elvonatkoztatni ettől!
Matrica belülről? Esetleg gravírozás? Kinek milyen módszer vált be?
A fő probléma, hogy az E jel, meg úgy általában szinte mindig minden, nem az anyagba befelé van belevésve/karcolva, hanem a szerszámba. Tehát a kész termékből kifelé áll. Tehát neked is egy domború feliratot kell létrehozni.
Ha annyira f/sza az a lámpa, akkor hogyhogy nem E jeles?
Igen én is úgy tudtam, hogy domborodik de manapság rengeteg gyári, új autón negatív irányban tehát befelé domború a jel. Szóval kintre egy teljesen sima felület van.
Ezt a befelé domborodást sem tudom reprodukálni de ha gravírozva van akkor elvileg nem fog látszani, hogy hamis.
Azért nem E jeles eredetileg a lámpa mivel ezt a tanúsítványt drágán lehet megszerezni így nem profitálna belőle a gyártó.
Van E jeles tuninglámpa is de nekem az nem tetszik annyira, mert egyben van az indexszel.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Már csak az a gondom maradt, hogy ki mer elvállalni ilyeneket? :'DD
Lézerem nincs, kézzel botrányosan gravírozok.
Mindenképp valahogy személyesen kell megkérdezni.
Annak a gyártónak nem éri meg aki szemetet gyárt (akár minőségben, akár a szabályoknak megfelelést tekintve).
Egyébként nem hogy nem teljesen szabályos, hanem teljesen nem. Az egy dolog, hogy ha kiderül bukta a forgalmi meg hasonlók, de nem tudom a BTK, hogy rendelkezik az ilyen jellel való visszaélésről. Szerintem jobban jársz ha privát vizsgaállomásra viszed és adt egy plusz ötöst a vizsgabiztosnak. Aki ilyen módon akar trükközni, annak van más is az autón, amiért egyből lekapja a rendőr a rendszámot úgyis.
A rendőr hamis jel nélkül esélyesebben veszi le a rendszámot, mint vele.
Ha szép a munka kizárt a lebukás, de amúgy sem bizonyítható, hogy magam hamisítottam meg. Már így vettem stb.
Attól, hogy még egy lámpa nem E jeles, nem vakít.
DOT számos a lámpám ami az amerikai szabványoknak megfelel.
Lézerrel lett beállítva, senki nem villog. Elektromosan magasság állítható és mosót is építettem ki neki. Jobban látok és jobban látszódom, mint a gyári 25 éves halogén szarokkal.
Hidd el nekem, hogy kulturált és minőségi a setup.
#16: A neten mindenki azt mond amit akar. De ha ilyen minőségi a cucc akkor irány a lakóhely szerint megyei NKH és papírozd le az átépítést. Ezek alapján nem lehet gond vele.
Sajnos a magyar rendszer olyan, hiába jobb a beépített dolog, mint a gyári, akkor is szabálytalan alapból.
Keress egy olyan helyet, ahol plexi tömbökbe égetnek térbeli képeket lézerrel. 2D képet is be tudnak tenni, de az a plexi belsejében is síknak látszik.
Pár betűt és számot betenni egy árnyalattal, tónusok nélkül, az nekik egy ujjgyakorlat. Kívülről nem tapintható, mert mikrobuborékok formájában benne lesz az anyagban.
Nem lehet sajnos lámpát papírozni, hidd el megtenném. Még a műbizonylatos dolgokkal is küzdelem az egész.
Talán az egyetlen járható út az lenne ha kipapíroznám külföldre majd a lámpával vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!