Milyen ha rossz a CDI ?
Van egy Kymco 125 4t motorom aminél sajnos az ülés miatt elszakadtak a kábelek a cdi-be.
Úgy vettem hogy a dugattyú megszorult úgyhogy nem tudom hogy ment előtte.
Vettem új gyertyát ,dugattyút, a hengert kicseréltem és egyből indul viszont ha nagyon húzom a gázt akkor vissza durrog.
Ha megyek vele akkor kevésbé durrog viszont 60-nál nem megy többet.
A Karburátor gyári állapotban van és a szelepek is jól vannak beállítva.
Lehet ez a CDI hibája ?
Vagy milyen ha elromlik egy CDi ?
Fojtott CDI-t vettél.
Vegyél fojtás nélkülit.
"B" verzió: "Úgy vettem hogy a dugattyú megszorult úgyhogy nem tudom hogy ment előtte."
Mi a pitsáért veszel meg valamit, ami nem működik, ráadásul úgy, hogy fingod sincs a hibáról, és annak a javításáról?
Őszinte leszek, viseld a következményeket!
sokan csinálják az ismerőseim közül hogy megvesznek 10-20 ezerért motorhibás szutykokat és fillérekből megcsinálják aztán megy olyannak akinek kell
ha jól csinálja az ember akkor jó szabadidős pénzszerzési lehetőség
gondolom ebben az esetben is kenyér árán volt a motor, így nem lehet sokat veszteni
Igen mondhatnám hogy majdnem ingyen volt.
És ahogy az első mondta én viselem a következményeket ,de lehet félre értettük egymást.
Én direkt vettem ilyen motort mivel pont az ilyen helyzetek mutatnak meg többet egy motorról.
Lehet soha nem találkoztam volna ilyen hibával de akkor ugyanúgy nem tudtam volna megcsinálni ha egy jó motort veszek és lesz ez a baj.
Ez nekem ilyen kihívás és csak segítséget kértem.
Szóval a tárgyra térve valószínű hogy fojtott a Cdi.
Ma veszek egyet és kipróbálom
Köszönöm a választ
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!