Ford Focus III vagy Renault Megane III? Többi lent.
Szeretnék érdeklődni tőletek-tulajdonosoktól autóvásárlással kapcsolatosan.
Adott az élethelyzet, hogy szükségem lenne egy viszonylag "fiatal" 2014-2017 autóra. Van egy megközelítőleges 2,2m-2,8m keret a vásárlásra és ebből olyan autót szeretnék vásárolni, ami minimum 5 évig a hű társam tud lenni. Így jutottam el egészen a Renault Megane III-ig, mert azt vettem észre, hogy az ár/érték arányban egészen jó. A másik, ami a kalapban van az a Ford Focus III, ami szintén elég jó ár/érték tulajdonsággal rendelkezik.
Kicsit döntésképtelen vagyok, hogy melyik irányba húzódjak, mert mindkettőről hallottam hideget, meleget.
Mindenféleképpen dízelre lenne szükségem az évi 20.000-30.000km futásteljesítmény miatt, ezért kifejezetten a Renaultnál az 1,5 dci 110 lovas motorral kapcsolatos véleményekre lennék kíváncsi. Míg a Focusnál az 1.5 TDCI és 1.6 TDCI érdekel.
-Mi a vélemény a motorról?
-Mik lehetnek az esetleges gyengeségei?
-Fogyasztással kapcsolatos információk?
-Szervízzel kapcsolatos információk?
Egyébként, ha bármi véleményetek van a Megane vagy Focus III-al kapcsolatosan kérlek ne tartsátok magatokban!
Előre is köszi a segítséget ! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!