Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért remeghet a kormány...

Miért remeghet a kormány nagyobb sebességről való intenzív fékezésnél?

Figyelt kérdés

Hátsó fékferodolokat nemrég cseréltem, dobok szabályozva ezekkel nem lehet gond.

Az első ferodolokba 5000.km. van. szerintem szabályozás ott nem volt.(esetleg ez)

Első gumik belső oldalát enyhén eszi.

swift 1.3. 2001.

Véleményetek?

2010. aug. 1. 22:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
vagy az elbszott verziós lengőkarral szerelt verdád van, és a szilent lágy.
2018. júl. 19. 03:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Ugyan ez a problémám. Suzuki Ignis 1.3. Kb 15 ezer km-rel ez elott volt a Suzuki Speciálnál cserélve a két első féktárcsa fékbetétekkel együtt.Ami érdekes, hogy az eredeti tárcsával nem csinált ilyet, pedig ugyan úgy használom a gépjárművet (megfontoltan, nem hirtelen fékezve direkt) és elvileg eredeti tárcsát és betéteket kapott(legalább is azért fizettem jóval többet). Ma fogom kimérni mérőórával, hogy mi a helyzet és ha az eredmények azt mutatják, akkor kuka. Nem akarom, hogy erősebb fékezések miatt a futóművemet cserélni kelljen.
2019. szept. 19. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!