Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Papirokkal eladhatom a kocsit?

Papirokkal eladhatom a kocsit?

Figyelt kérdés
Vettem egy régi kopott autót egy éve,de nem irattam át a nevemre,viszont az adásvételi szerződést sem találom,elveszett valahól házujításnál,igy el tudom adni?Forgalmi,törzskönyve meg van!
2010. aug. 1. 22:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha nem te vagy a jogos tulajdonosa (márpedig nem te vagy, ha nem írattad át), akkor nem adhatod el, ezt csak a jogos tulajdonos teheti meg. Vagy a nevedre íratod, vagy megoldod, hogy az, aki tőled megveszi, az előző tulajdonossal kössön adásvételi szerződést.
2010. aug. 1. 22:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Értem,de az előző tulajt nem találom már meg sajnos,külföldre költözött azt hiszem,szóval tettem már kisérletet rá!Akkor hogyan irathatom a nevemre,milyen lehetőségeim vannak?
2010. aug. 1. 22:11
 3/12 anonim ***** válasza:
milyen autó?
2010. aug. 1. 22:13
 4/12 A kérdező kommentje:
Egy 90-es 3ajtós For Escord!
2010. aug. 1. 22:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Kár vele foglalkozni, amennyiből átirják, annyiért lehet max eladni. Ha át lehetlesz iratni egyálltalán...
2010. aug. 1. 22:18
 6/12 A kérdező kommentje:
Csak az a baj,hogy igy estleg alkatrésznek adhatom el,viszont motorikusan és műszakilag is nagyon jó állapotban van,csak a festése hiányos,tehát használható lenne még,nincs agyon vágva!
2010. aug. 1. 22:21
 7/12 anonim ***** válasza:
én tavaly nyáron vettem autót és akkor se volt az előző tulajdonos nevére írva az autó és mégis el tudta adni csak annyi hogy az előző adásvételit is hozzá adta így simán át tudtam írni a nevemre.
2010. aug. 1. 22:27
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát ha meglenne nekem is a szerződés,akkor nekem sem fájna a fejem!Vagy irjak újjat és irjam rá a nevét?Ellenőrzik azt valahól,hogy eredeti-e?
2010. aug. 1. 22:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Hm.. Ez okirathamisítás.

És ebben társ a két tanú is..

2010. aug. 1. 22:42
 10/12 A kérdező kommentje:
Hát az lenne ettől félek én is,azért nem merek ilyet tenni,de ellenőrzik ezt valahól?
2010. aug. 1. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!