Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol van Budapesten olyan...

Hol van Budapesten olyan használtautó kereskedés, ahol nagyon sok autó van?

Figyelt kérdés

Mindenféle autót szeretnék körbenézni, beleülni különböző típusokba, hogy kitaláljam milyet szeretnék következő autónak. Tudtok olyan használtautó kereskedést Bp-n, ahol nagyon sok kocsi van kiállítva?

Tehát nem 20-30, hanem 50-100 vagy több.

2020. jún. 29. 17:27
 1/9 Barnabas333 ***** válasza:
100%
Tudok, de ezek a legmegbízhatatlanabbak. Mondjuk én is vettem az egyiken autót, sokat rá is kellett költeni. AAA autó fóton vagy Nagybani autópiac délen, az M5 bevezetőnél.
2020. jún. 29. 17:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Nagytétényben a Növény utcai új csomópont közelében is van ilyen
2020. jún. 29. 17:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem ott vennék, csak körbenézni szeretnék sokféle típust, aztán amelyik tetszik, azt megnézném a neten, hogy milyenek vannak. Ez csak arra kellene, hogy megtapogathassak mindenfélét közelről.

Az AAA rossz hírét már hallottam, meg hogy nem megy túl jól nekik. Még mindig sok autó van ott?

A Nagybanin pedig nem magánemberek árulnak inkább? Azért gondoltam kereskedésre, hogy nyugiban egyedül végig lehessen nézni a kocsikat, ne szobrozzon mindegyik mellett a tulajdonos.

2020. jún. 29. 17:38
 4/9 Barnabas333 ***** válasza:
A Nagybanin sok nepper/kereskedő is árul, én is ott vettem egytől egy Mazdát.
2020. jún. 29. 17:39
 5/9 Barnabas333 ***** válasza:
De érdemes a kiszemelt típusokról olvasnod, a Totalcar népítélet rovatot, ha nem ismernéd.
2020. jún. 29. 17:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Olvasni sokat olvastam, van is egy rakás jelölt, ezért keresek olyan helyet, ahol megnézegethetem mindegyiket a listáról, tehát pl. a Ford Focustól a Grande Punto-n át az Opel Corsa-ig (plusz még jó néhány másik típus) mind egy helyen ott legyen, ne kelljen többfelé mászkálni ezért.
2020. jún. 29. 17:44
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

A kereskedő pillanatok alatt kiszúrja, ha az illető csak bámészkodik, nem akar venni semmit...

Bámészkodhat, de nem fogja neki nyitogatni az autókat, hogy bele üljön, kipróbálja azokat.

2020. jún. 29. 18:48
 8/9 A kérdező kommentje:

Múlt héten voltam egy kereskedésben. Az összes autó nyitva volt. Gondolom reggel kinyitják mindet, hogy ne egyenként kelljen.

Más vevők is voltak rajtam kívül, és mindenki mászkált a kocsik között, nyitogatták az ajtókat, benéztek, beültek, stb. szóval nem kellett kereskedő a kinyitáshoz, beindítani meg nem akartam akkor sem.

Azt majd akkor, ha kiválasztok egy konkrét típust, és elkezdem felmérni a kínálatot.

2020. jún. 29. 19:27
 9/9 anonim ***** válasza:
az AAA kivonulni készül, de azért még van autó rendesen Fóton. Viszont beülni nem lesz könnyű, zárják az autókat. A Delta Pop néven híresült el egy nagyméretű piac az Éles sarok előtt. Ami még eszembe jut, az a Szentendrére kivezető úton a Csonti Car.
2020. jún. 29. 20:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!