Fixen ültetett futómű vagy "gyári" ultető rugókkal?
(Be van irva az ültetés a forgalmiba.)Én fixen ültetett futóműn gondolkozom. Viszont az autószerelőm és a boltosom is aztmondta, hogy vegyek Monroe lengéscsillapítókat és ültető rugókat.
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Ti mit javasoltok?
8. elég komoylan meg lett csináltatva az autóm. Potom pénzért vettem forgalomba helyeztem, stb.. Beirattam a változásokat. Teljesen kovácsolt elemekböl áll a blokk több mint 1 millió forint volt csak ez. 😀
2.5v6 audinak a "fékrendszere" Brembo van fenn és még sorolhatnám😀 az autó lelke az én szintemet megütötte több nem kell. 201 Le 380Nm. De ha a motorja nekem full akkor külsőleg is nézzen ki szépen. 😀Nem kell fennakadni a beiratás nem a motorra, hanem a futómű kipufogó nagy felnik,ami látszik külsőleg.
fiatal srác lehetsz, anno én is ültettem az autómat...de elmúlt.
A Brembo is gyárt ám szrt...hidd el, szóval nem ez a lényeges info számomra. Futómű ügyben továbbra is a versenyző bátyádat javaslom. Biztosan tud jó tippet adni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!