Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fixen ültetett futómű vagy...

Fixen ültetett futómű vagy "gyári" ultető rugókkal?

Figyelt kérdés

(Be van irva az ültetés a forgalmiba.)Én fixen ültetett futóműn gondolkozom. Viszont az autószerelőm és a boltosom is aztmondta, hogy vegyek Monroe lengéscsillapítókat és ültető rugókat.

Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Ti mit javasoltok?

2020. jún. 28. 21:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

8. elég komoylan meg lett csináltatva az autóm. Potom pénzért vettem forgalomba helyeztem, stb.. Beirattam a változásokat. Teljesen kovácsolt elemekböl áll a blokk több mint 1 millió forint volt csak ez. 😀

2.5v6 audinak a "fékrendszere" Brembo van fenn és még sorolhatnám😀 az autó lelke az én szintemet megütötte több nem kell. 201 Le 380Nm. De ha a motorja nekem full akkor külsőleg is nézzen ki szépen. 😀Nem kell fennakadni a beiratás nem a motorra, hanem a futómű kipufogó nagy felnik,ami látszik külsőleg.

2020. jún. 28. 22:23
 12/13 anonim ***** válasza:

fiatal srác lehetsz, anno én is ültettem az autómat...de elmúlt.

A Brembo is gyárt ám szrt...hidd el, szóval nem ez a lényeges info számomra. Futómű ügyben továbbra is a versenyző bátyádat javaslom. Biztosan tud jó tippet adni.

2020. jún. 28. 22:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Bátyád autóversenyző, de itt kérdezgetsz, meg be van íratva minden... Közben csak a motor, meg a még meg sem alkotott futómű lóg a levegőben
2020. jún. 29. 07:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!