50köbcentis Rieju motorokról vélemény, érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Helló! Motorvásárlás előtt állok, és nem szeretnék rossz motort kifogni, 50köbcentis legyen, és menjen mivel barátaimmal fogjuk csapatni földesúton.
Nem muszáj hogy rieju márkájú legyen, lehet bármi aminek 95+ a végsebessége. Gondolkoztam aprilia rs50, derbi gpr 50 stb. motorokról, de inkább enduro/cross motor félét szeretnék.
2020. jún. 25. 20:18
1/5 anonim válasza:
A 95-öt menni még egy 125-ösnek is szép.
2/5 anonim válasza:
nem fogsz te anyit menni, max ha kiesel vele egy repülőből
azt meg ugye nem gondtad komolyan hogy "sport" motort is vennél terepre?
egyébként a rieju jó márka, megbízható
3/5 A kérdező kommentje:
nem, nem terveztem terepre venni, de ha a fojtást kiveszem, megpiszkálom, akkor talán, nem?
2020. jún. 26. 21:49
4/5 anonim válasza:
max óra szerint, ahhoz hogy valósan anyit menjen a minimum hogy 70-80ccm hengert raksz rá de akkor sem fogsz anyival utazni
5/5 anonim válasza:
Nekem van egy tuningolt aprilia rs 50-em ami viszi 120-at
De van egy Rieju-m is ami pedig 90-80körül viszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!