Hogyan keverjem az olajt es a benzint a Peugeot Buxy 50ccm es robogomba?
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 16:43
1/10 Deus88 válasza:
A benzin-olaj keverék az első időszakban nagyobb mennyiségű olajat tartalmazzon, ezért tanácsos, hogy az első 1500 km-ig 1:15 arányban keverjük az üzemanyagot,ami annyit jelent, hogy 1liter olaj 15 liter benzinnel keverendő össze. 1500 km után 1:20 keverési arányt, 5000 km után pedig már 1:25 keverési arányt is használhatunk.
2/10 anonim válasza:
Hát első válaszoló te nemtom mibe gondolkodsz...:D
kérdező:
Robogóba van külön benzin és olaj tartály.
A benzintankba 95ös benzin kell, a ellette lévő olajtartályba 2T olaj
3/10 Deus88 válasza:
Nem tudtam hogy 4T ,rá google ztem a 2t keverékarányra:S
nem ismerem ezt robogo fajtát. Sory:S
4/10 anonim válasza:
Ez 2 ütemű.
Nem azért kötöttem bele :D
Hanem az 1:15 még egy Rigának is túl olajos lenne.
Jövő héten kész a Simsonom, 0 kilométeres lesz, 1:35-tel fogom bejáratni
5/10 anonim válasza:
1:50- be, egyszerű hármas szabályal kiszámolod egy teletankhoz mennyit töltessz.
6/10 anonim válasza:
1:50 ha bejáratós 1:40 mehet bele.
7/10 A kérdező kommentje:
A robogom 2 utemu, idaig, az egyik nagy esz mondta hogy olaj tartajba tegyek olajat es a benzinbe benzint, azt en is tudom de a keverot be cineztem szal nm enged at olajat igy en kel meg keverjem, idaig ugy tetem hogy 40 liter benzin 1 L olaj azaz 4L benzin 1deci olaj akkor mar 2L benzin 1 fel deci olaj, igy mindig kopte le a gyertyat!
2010. aug. 2. 12:24
8/10 A kérdező kommentje:
a motor 1999 es evjaratu szal ment eleget!
2010. aug. 2. 12:26
9/10 anonim válasza:
Milyen olajat használsz?
Az én robogóm 1:35re keveri a benzint magának,ezt már töbször is kiszámitottam.
10/10 A kérdező kommentje:
2T Castrol
2010. aug. 6. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!