Megbuktam az első forgalmi órámon, a következőn nagyobb esélyem van?
Kicsit szegyellem magam de en fizettem.. Nem meglepo modon meglett. Ha pesti vagy erre erdemes rakerdezned. Hihetetlen h mennyivelbmasabb volt igy a 2. vizsgam mint az elso.
Emberszamba vettek, nem kaptam olyan hibapontokat amiket el se kovettem, parkolohelyet is segitett keresni az oktato. Kozben vegig dumaltak ax utat a vb-vel. Persze errol kerdezd meg az oktatodat is. Ha jol vezetsz csak onbizalomhianyos vagy akkor tuti atmesz igy.
Ma voltam az első forgalmi vizsgán. A bukottak rátáját növelem.
Nem volt bunkó a vizsgabiztos. Elég elnéző volt, jogosan buktam, mert párhuzamos hátránál túl közel mentem a hátsó kocsihoz. Az oktatóm fékezett be.
Kb. a vizsga felénél jártam. A megfordulás is megvolt.
Csak vissza kellett volna menni a vizsgahelyre.
Nem tudtam, meddig kereshetem a helyet, így beállatam az első alkalmasra. Rosszul választottam. Tanultam belőle.
Az oktatóm azt mondta hős vagyok, mert nem mindenkit tud magabiztosan a vizsgára vinni.
Majd legközelebb jobban figyelek mindenre.
Az vigasztal, hogy sokaknak nem sikerül elsőre, még azoknak sem, akik ügyesek.
Bíztassatok egy kicsit kérlek.
Szia utolsó! #15-ös vagyok, én is megbuktam, ráadásul az első 10 percben (onnantól kezdve, hogy elindultam a kocsival) engem azért húztak meg mert a lámpánál mikor elindultam még zöld volt, de ahogy az autó fele átért, sárgára váltott.
12-én vizsgázok megint és nagyon félek, hogy megint megbukok, mert már rohadt sok pénz van egészben, és arra sincs lehetőségem, hogy fizessek a vizsgabiztosnak a garantált sikerért. És ha még nem is húznak meg szándékosan, akkor sem érzem magam olyan jó vezetőnek, hogy magamtól se bukjak meg:(((
18L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!