Megbízható Autóhifis szervíz Budapesten?
Figyelt kérdés
Keresek olyan szervízt, műhelyt, ahol tudnak ajánlani megfelelő radiot, hangszorot, hifit a kocsiba, melynyomo nem kell, minden mas igen. Budapesten keresem, és kerestem itt gyakorin, de csak mas kerdesek vannak, es a guglin is, de csak autohifi webaruhazakat stb. dob be, nem pedig szervizeket, vagy nem derul ki szamomra, hogy szerviz-e. Magyaran kell egy hely ahova belokom a kocseszt és 60-300k között minosegi munkaval minosegi hangrendszert epitenek be. Aki ilyet ismer, kerem irja le, linkelje be. (GyIK kerdeseknel is van hifikrol szo, de mindenki csak annyit ir: "vidd el hifishez"...ok, de hova, hol van ilyen, es van e megbizhato?)2020. jún. 24. 15:36
1/1 anonim válasza:
autoriasztok. hu-t tudom ajánlani, a Síp utcai műhelyükben voltam, nagyon rendes az ottani fickó, szívét lelkét beleteszi. Baromi sok új típusú gépet is szerel, olyan porsékat amik már ufók kb, de a régi verdákhoz nagyon ért, és jó ajánlatokat tud tenni, nem is tukmál, amit kell, azt adja. Szépen is dolgozik. Itt vártam válaszra, de nem érkezett, végül egy Autóvillamosságis ürge ajánlotta a 18 kerületi műhelyüket, de a második kerületi közelebb volt, így kipróbáltam - bevált :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!