Mit lehet kapni azért, ha nem állsz meg közúti ellenőrzésre?
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 15:42
1/10 anonim válasza:
Ha nem tudnak megállítani, nem érnek utol, akkor egy idézést...
Részletezzem tovább? Pl. Feltételezhetik, hogy akkor holtrészeg voltál, ami főben járó bűn, Te pedig az ellenkezőjét nem tudod később bizonyítani..
2/10 A kérdező kommentje:
dehogy,állítgattak,és én nemláttam a nagy kamintól az Állj!Tárcsát,és letértem előttük,mert nemvolt arra utam,de nembiztos,hogy engem akartak megállítani,de nemvoltam se részeg semmi,15évesen azért :D,vadi uj motor minden papirokkal,rendszámmal,25öl mentem el mellettük,de nemjöttek utánnam,nem is villogtak.
2010. aug. 1. 16:24
3/10 anonim válasza:
Ha nem mentek utánad akkor semmi bajod nem lehet belőle.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi,megnyugtattál,de a rendszámot nem írhatják fel és így küldenek valamit?
2010. aug. 1. 16:30
5/10 anonim válasza:
Mondom, ha nem mentek utánad akkor semmit sem kaphatsz érte.
6/10 anonim válasza:
3 év főbelövés,6 évre felfüggesztve
7/10 anonim válasza:
15 évesen rendszámmal? Vagy talán külföldi vagy? Meg am honnan tudod, hogy ott volt a tárcsa, ha nem láttad? Nem kötekedni akarok, de ez homályos nekem...
8/10 A kérdező kommentje:
Szlovákiábol vagyok,dunaszerdahely...utólag láttam amikor tértem el.
2010. aug. 2. 16:14
9/10 anonim válasza:
Minden világos! :) Szerintem nem fognak ezért bántani...
10/10 A kérdező kommentje:
Jameg ma húzattam gyereket főűton görkorcsolyával,és jött civil kocsi benne rendőr intett,oldalra én gyorsan eltértem előtte,ő meg a másik irányba és lehagytam egy kocsmánál megálltam,a rendszámot nemtudta leolvasni mivel elvolt takarva.
2010. aug. 2. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!