Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen "kellékek" kellenek...

Milyen "kellékek" kellenek hogy legyenek egy autóhoz a tulajdonosnak?

Figyelt kérdés

Mik amik kötelezően kellenek és mik amik ilyen kiegészítő jelleggel, de jó ha van?

Pl izzókészlet, akkutöltő, pótkerék, emelő, stb.

Köszönöm a válaszokat.

2020. jún. 24. 12:32
 1/5 crudy ***** válasza:
100%
Ami kotelezo az az elakadasjelzo haromszog, azt hiszem a melleny es az eu keszlet. Nem art ha van biztositek es ego pluszba. Nem art ha van defektjavito keszlet vagy potkerek. Emelo mindenben van alapvetoen. Egyaltalan nem art egy porolto, de mondjuk az mar tenyleg plusz.
2020. jún. 24. 13:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezeket a dolgokat mind be lehet szerezni egy autós boltból? Bármit ami egy autóhoz kell?
2020. jún. 24. 13:25
 3/5 crudy ***** válasza:
100%
Persze
2020. jún. 24. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:
#2 igen, sőt a legalapabbakat (háromszög,mellény pl) akár a Tescoba is. Én esetleg még egy porral oltót tennék be, biztos ami biztos.
2020. jún. 24. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó ha van bikakábel, biztosíték, izzó. De nekem van berakva üzemanyag kanna, gyorskötöző, csavarhúzó, gumipók, vontatókötél és lámpa is. Mondjuk az én autómmal bármikor történhet valami, úgyhogy jobb felkészülni.
2020. jún. 25. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!