Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bognár Dani eladta az EVO-ját???

Bognár Dani eladta az EVO-ját???

Figyelt kérdés

2020. jún. 23. 18:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Tucatnyi embert ismerek személyesen, aki autós szempontból sokkalsokkal érdekesebb figura, és érdekes módon nem egy pöffeszkedő, kérkedő kihaénnem macskajancsi stílusban adja elő magát.
2020. jún. 25. 00:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk jogsija az nincs a seácnak.
2020. júl. 3. 15:05
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

6-os tök jól leírta az igazságot.

Ezek a 18-25 éves srácok ezek senkik, hátszéllel. Gazdag szülők gyermekei, akik alá oda van pakolva a 8-10-15-30 milliós (mikor melyik) kocsi. És ezekkel flexelnek, mutogatják, verik rá a brét, kijárnak autóstalikra meg úgy csinálnak, mintha ők lennének a világ császárai.

Közbe meg sehol semmi. Vezetni nem tudnak, autókhoz se értenek annyira, mint azt hiszik.

Ezzel nem is lenne baj. Nincs azzal baj, ha valaki olyan családból származik, aki tehetős. Miért járnának szar kocsikkal. Én sem tenném. Az se baj, ha valaki nem született Schumacher, vagy nem autószerelő. Én sem vagyok az. Élvezzék a kocsijukat csendben. Ha anyám vagy apám pakolna alám autót úgy, hogy egy semmirekellő szar vagyok, semmit nem tettem le az asztalra egész életemben és otthon verem a pöcsöm egész nap, inkább behúznám fülem farkam, és összetenném a két kezem a helyzetemért, amiért kaptam egy autót. És nem reklámozám.

NADE...

Ezeknek a kocsi mellé társul egy akkora beképzeltség, mintha ők szarták volna a spanyol viaszt, és ők lennének a világ legmenőbb csávói, mert ők megcsinálták! Ők elérték! Ők olyan kocsival járnak 22 évesen, mint senki más soha! De azt persze nem teszik hozzá, hogy nem maguk érték el. Semmit nem tettek érte. És mégis úgy reklámozzák magukat, hogy aztamindenit mekkora életművészek ők. Ők akkora luxuscsávók, akkora racserek, hogy Paul Walker elbújhat mögöttük.

Na ez a baj... :D

Van kivétel is igen. Akinek van egy jó állása, magának veszi az autót, magának tartja fennt...Tudja hogy van annál erősebb kocsi, drágább kocsi, tudja hogy nem autóversenyző, szerény, élvezi csendben a kocsiját. És ha nem autószerelő, nem állítja be, hogy mekkora szakértő.

És nem állítja a totál ellenkezőjét ennek az egésznek. Ebből van kevesebb.

2020. júl. 15. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!