Bognár Dani eladta az EVO-ját???
Facebook/instagram/youtube zabáló fiatalok:
Ez ki ez? Versenyzik egyáltalán?
Rákeresek, és csak instagram fotókat találok róla.
Ennyire ne legyetek már szánalmasok...
Srácok, nemár. Ne ez legyen a példakép.
Az az egész bagázs be lett rakva ebbe az autós életbe egy jó adag hátszéllel, erről szól az egész életük. Autó, flexelés az autóval, péntekenként gyorsulgatás, aztán sírás, amikor a rendőr elveszi a forgalmit tök jogosan. Erre az életre nem ők keresték meg a kezdőtőkét. Egyikük sem. Így még kevésbé "tiszteletre méltó" ez az életforma.
Akinek nincs hátszele, az nem fog 21-22-23 évesen Magyarországon Lancer EVO-t meg WRX STi-t meg ilyen kaliberű autókat vezetni, mert a legtöbben vagy tanulnak még, hogy később ennél többet tudjanak elérni, vagy még nem tartanak ott az életben. És ha a te saját pénzedből, 25-30 évesen sikerül venned egy ilyesmi autót, akkor hidd el, nem arra fogod használni, hogy a Vácin meg a Szentendrein racsézzál vele, meg hogy a parkolóban péniszpótlékként flexelj vele a többi proletárnak, hanem annál sokkal jobban megbecsülöd.
Nem mindenkire értem ezt abból a gengből, de az arckifejezéséből is kivehetően "világ császára" Bognár és 1-2 társa nem követendő példa.
Majd rájöttök...
#5, mi érdekes benne?
Csak kíváncsi vagyok, mi tetszik nektek ezekben a srácokban.
Mert én annyit látok, amit leírtam a #5-ös kommentemben. Vannak ilyen menci autóik, mert ha mondjuk Dani esetében nem is teljesen, de azért nagy részben alájuk lettek rakva, aztán ezzel csapatják a forgalomban esténként, meg flexelnek vele a többieknek.
Egyik sem vezet kiemelkedően jól. Egyik sem ért az autókhoz kiemelkedően. Csak vannak nekik ezek, és tudnak valamit szerelgetni rajtuk amatőr szinten, mert nincs jobb dolguk. Nem versenyeznek, nem ralliznak, pedig ezeket az autókat ugyebár erre találták ki, erre kéne használni.
A menőség is csak addig tart, ameddig biztosan ők jönnek ki belőle jó színben. Konkrét esetről tudok, amikor a Bognárhoz meg a Lanceréhez odament valaki egy tényleg igényesen megépített autóval, hogy ha olyan nagy az arca, akkor gyorsuljanak egyet. Nyilván ahogy érezte, hogy ebből nem ő fog győztesen kikerülni, már nem volt hozzá kedve.
Én nem vagyok benne túlságosan ezekben a körökben, de hobbiautóm nekem is van, ismerek pár embert aki szokott járni ilyen talikra, meg gyorsulgatós eseményekre, ahova ez a társaság. Mindenki osztja a véleményem, aki nem közéjük tartozik, de találkozott már velük... vannak náluk jobb példaképek, meg érdekesebb autós személyek. Sőt. Szinte csak az van.
7
Azt írtam, hogy Dani autós szempontból érdekes figura, vagyis azt akartam írni, hogy nagyon érdekes autói voltak/vannak, amelyeket ráadásul napi szinten használ, ami nálam hatalmas pirospont, utálom, mikor valaki vitrinben tartja az autókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!