Elm 327 mini, kinabol, tonkreteheti az automat?
nemreg rendeltem egy ilyen wifi-s csodat, es szeretnem megnezni van-e hibakod az automban ,illetve 1-2 diagnosztikai merest, hogy mennyire jo/nemjo az autom. focus II 1.6 benzin-hez hasznalnam, de haver mondta hogy lehet hogy hazavagja az ecu-t? ettol kicsit felek. van valakinek negativ tapasztalata a kinai elm327 mini par dollaros kutyuvel? ad-hoc hasznalnam csak.
koszi
Tönkre nem teszi, de értelme sincs.
Nálam konkrétan nem látott hibakódot, amikor volt.
Azt se tudom hol van már az a kacat.
Nekem a tört vag-com kábel volt 17.000 Ft cd-vel postával mindennel együtt évekkel ezelőtt. Tökéletes azóta is. Neked is biztos lehet kapni értelmes eszközt a Focus-hoz elérhető áron.
Nekem konkrétan olyat szállítottak, amiben volt egy forrasztási hiba, rövidzár két láb közt. A laptoppal kapcsolódott, csak az OBD nem müködott.
Qva nagy szerencse volt, hogy nem vágta haza a kocsi interfészét. Egyébként miutan kijavítottam müködott, aztán valakinek otthagytam ajándékban, nekem van márkaspecifikus diag kábelem, meg szoftver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!