Audi a6 2.7 v6 tdi vélemények?
~15 éves dízel 2 millióért.
Ennyiért már újszerű állapotú autót is lehet venni, szóval ha azt kérdezed "megéri-e", arra részemről egyértelműen nem lesz a válasz.
De ha nagyon szeretnéd az óddit, akkor 2 millióért lehet egy normális állapotú darabod, ez korántsem a piac alja, de ilyenből hatszázezer fog szembejönni minden nap. Megjelenése szerintem rendben van, de egyből láthatatlan lesz amint beáll melléd egy fiatal A8/A6/TT/stb.
Önmagában bajnak nem baj az, ha öreg egy autó.
De bennem ami első kérdés ilyenkor felmerül az mindig az, hogy ha valakinek csak 2 millió forintja van autóra, akkor miért ragaszkodik az Audihoz.
Persze lehet találni erre ésszerű okot, de érdemes lenne tudni hogy neked specifikusan miért pont egy Audi kell.
Ha ennyire bejön az Audi, akkor úgysem az számít, hogy érdemes-e, úgyhogy váljék egészségedre :)
Bevallom, nekem is Audim van, full megértem az érzést, bár én nem szeretem a dízelt (egy 3 éves benzines TT-m van), szóval erre a vételre csak az általános prémiumautó-maszlagot tudom felmondani:
- Ne a piac aljáról (ez az esetedben adott, 2 millióért normál állapotban lehet már)
- Dízelt csak akkor, ha ki is használja az ember autópályázással
- Állapottól függően a vételár 30-50%-a legyen készenlétben ha valami elromlana
A 15 éves Audinak szerinted milyen töréstesztje van, főleg ha pár helyen meg is van rohadva, meg be vannak párásodva a légzsákpatronok? Hagyjuk már ezt a hülyeséget.
2 millióból autót kell venni. Se nem új Daciat, se nem 15 éves Audit. Van még kismillió verzió amit autónak lehet hívni, na azokból kell válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!