Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek mi a véleménye a 2006...

Czirkelbach365 kérdése:

Kinek mi a véleménye a 2006 os Audi S8 ról? Kérem csak olyan írjon aki ért hozzá!

Figyelt kérdés

Nem első autónak kell! És nem a fogyasztás érdekel! hanem hogy meg bizható e pl:motor váltó elektronika!

Válaszaikat előre is köszönöm!

2020. jan. 23. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a véleményem róla hogy a hangját sok mai sport autó megirigyelhetné. Azt nem tudom hogy a V10 motor és az elektronika mennyire megbízható egy 14 éves S8-ba de azt biztosan tudom hogy egy felmerülő probléma esetén milliókat is rá lehet költeni. Németországból érdemes egyébként vásárolni nyomon követhető előélettel.
2020. jan. 23. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Alulértékelt autó, mai szemmel nézve is egy remekmü volt, és ezt nem amiatt mondom, mert 4 karika fan vagyok. V10 brutál erős szívó motor, egy erős kiforrott Tiptronic váltóval, egy alu kasztnis, végletekig átgondolt tankban. Alapvetően megbízható gép, az olajat zabálja, de ezek ilyenek. 200-300 ezret simán mennek gond nélkül, ha nem egész életében üvegelték, még többet is.

Nem akarok politizálni, de Lázár Jánosnak ilyen S8 volt (2 is), na amire ő használta, arra tökéletes ez az autó, 220-260al suhanni kényelemben az M5ön :D

2020. jan. 23. 22:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem! És a w12 és 6.0 res változat sokban különbözik a 5.2 es től? Megbízhatóbb?
2020. jan. 24. 21:11
 4/4 anonim ***** válasza:
A 6.0 W12 exklúzívabb, és az minden esetben full extrás. Lágyabb a futóműve és a fékje sem olyan harapós. Ez a motor szerintem problémásabb, mint az 5.2 V10. Én az S8at venném.
2020. jan. 25. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!