Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autószerelőként mekkora munka...

Autószerelőként mekkora munka díjat kérjek óránként?

Figyelt kérdés

Nem akarom anyagilag nyomorgatni a klienseket, de azért meg is szeretnék élni belöle valamennyire tisztességesen.

Mennyit kérjek a munkámért? Mi lenne a méltányos?

2020. jún. 18. 13:21
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Még otthon csinálom a grázsban, okosban, haveroknak, családtagoknak, jutányosan, de már jönnek más idegenek, ismeretlenek is. Még semmi sincsen bejelentve meg leadózva. Maszekolásként megy az egész. Nincs semmiféle profin felszerelt műhelyem. Egyenlőre még csak kissebb javításokkal és alkatrész cserékkel foglakoztam, olyannal amit elbír a felszerelésem és a szerszámkészletem. Nincs róla semmiféle számla. Megveszem az alkatrészt ami kell beszerelem, mutatom a blokkot a tulajnak arról az alkatrészről amit beszereltem. Kipróbálja, örül, tetszik neki, elégedett, én pedig zsebre teszem a pénzt. Egyenlőre erről szól az egész, ezért nem kérhetek annyit mint egy márkaszervíz, vagy hivatalos szakszervíz, de gombokért sem szívesen dolgozok és töltöm az időmet. Ennyi, ezért kérdeztem.
2020. jún. 18. 17:25
 12/15 anonim ***** válasza:
30%

2 év múlva Angliában fogsz mosogatni.

Vagy elmehetnél egy rendes szervizbe dolgozni, mindenhol hiány van. Ez hosszú távon nem fog működni, amit most csinálsz. Ha igen, akkor minden tiszteletem, de nem úgy tűnik a kérdésed alapján.

2020. jún. 18. 17:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Aki pedig nem érti a kérdést az nem becsüli a szakmát és a munkát, vagy csak szinplán köcsögösködni akar. Az menjen akkor olyan szervízbe, márkaszervízbe ahol jó neki és látszólag a seggét is "kinyalják" meg csili vili minden, majd a végén legombolnak róla több százezret a szinte semmiért.
2020. jún. 18. 17:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Mellékesen csinálom, nem főfoglalkozás.
2020. jún. 18. 17:36
 15/15 anonim ***** válasza:
76%

#3 vagyok, az elrontós haverommal az a baj, nem nagyon van önkritikája, és olyanokhoz nyúl, amikhez nem nagyon kéne.

Munkagéptől kezdve most épp egy 1.9cdti Astrát matat, olajszivattyú miatt beállt a motor.

Mondjuk azokat se értem, akik megvesznek egy 3 milliós autót, aztán meg a szerelésen akarnak filléreskedni.

Ne légy szívbajos, kérd el az árát rendesen.

Én elég régóta szerelgetek(1996 óta) az én hibám, hogy már baromi lassan dolgozok.

2020. jún. 19. 04:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!