Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Néha mintha elmenne az "áram"...

Néha mintha elmenne az "áram" az autóban, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Napokban észrevettem hogy nem jelzi nekem az órát, olyan volt mint amikor anno akksit cseréltem, eltűnt minden. Most itt nem volt sem akksi csere, akksi saru is rajta van a helyén normálisan de valamiért mégis néha néha mintha nem lenne áram, vezetés közben oké minden csak mikor szállok be az autóba észreveszem hogy megint elment az óra, meg pl. olyan is volt hogy nem volt központi zár, nem tudtam lezárni illetve kinyitni sem. Kulcsot behelyeztem az ajtóba és csak nálam nyitódott ki, más ajtónál nem. Ezután bezártam, és másodszorra kinyitotta rendesen mindegyiket.

Meg olyan volt hogy nem tudtam bezárni, vissza ültem az autóba ráadtam a gyújtást aztán vissza és kiszállok és utána érdekes bezárta mindegyik ajtót egyszerre.

Most itt mi lehet a hiba? Test kábel vagy rossz akksi vagy mi?

Az autó amúgy pöccröff elindul, tehát nem érzem hogy gyengébb lenne az akksi vagy bármi.

2020. jún. 17. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha az indítás mindíg megy, akkor nem az akksi a gyenge. Indításhoz kell a legtöbb kraft. Lemérni és/vagy rátölteni amúgy nem árt néha.

Az óra és a központi zár meg lehet külön jelenség is. Beszélj egy autóvillamosságival.

2020. jún. 17. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet a test vezeték fellazulva.
2020. jún. 17. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkumulátor vezeték el szokott korrodálódni és akkor részleges a kapcsolat. Tisztítgasd meg hátha segít.
2020. jún. 17. 23:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket megnézem akkor!
2020. jún. 18. 14:57
 5/5 anonim válasza:
Egyetértek az 1-essel
2020. júl. 10. 22:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!