Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az igaz,hogy 20 év múlva...

Az igaz,hogy 20 év múlva minden autó elektromos lesz?

Figyelt kérdés
2020. jún. 17. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem lesz minden autó elektromos, mert nem lehet csak úgy eltűntetni azt a sokmillió jelenleg meglévő és addig legyártott belső égesű motoros kocsit. Azok akkor még bőven lesznek, de esélyes, hogy nem nagyon fognak már gyártani belőlük.
2020. jún. 17. 19:38
 2/7 Barnabas333 ***** válasza:
29%
Nekem akkor még remélem meglesz a másfél éves új szívó benzines autóm, ha megélem még a 20 évet... :-)
2020. jún. 17. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Ez inkább ezotéria kategória.
2020. jún. 17. 21:08
 4/7 anonim ***** válasza:
22%
Igaz. Sőt, jön majd a klónok háborúja is. De hiába, mert a Skynet öntudatra ébred, és megpróbálja elpusztítani az emberiséget. És mivel nem tudjuk majd feltölteni az elektromos autóinkat, kipusztulunk.
2020. jún. 17. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:
25%
Én azt hittem hogy teleport lesz.
2020. jún. 17. 22:56
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Ha holnapra, egyik napról a másikra egy csapással beszüntetnénk az összes belsőégésű motoros autó gyártását, még akkor sem.
2020. jún. 18. 08:49
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
"Én azt hittem hogy teleport lesz." Azt addigra betiltják a vírus miatt
2020. aug. 23. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!