Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legjobb (Alfa)...

Melyik a legjobb (Alfa) benzines motor?

Figyelt kérdés

1.6 T. Spark, 1.8 T. Spark, vagy 2.0 JTS? Miért?

Sz@razalfa kommenteket hanyagoljuk, köszönöm!

#Alfa Romeo T. Spark #T. Spark #Alfa Romeo 1.6 T. Spark #Alfa Romeo 1.8 T. Spark #Alfa Romeo 2.0 JTS
2020. jún. 17. 18:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem 8 évig volt alfám 1.9 JTD-vel, nem szeretem a dízelt a kerregő hangja miatt, de ez nagyon szépen ment. Mint minden alfánál, a felfüggesztés az átlagosnál több és drágább szervizelést igényelt, elektronikai problémáim nekem viszont nem voltak, problémamentesen ment egy turbócső-szervizt leszámítva.

Még most is tök jól megy, pedig 14 éves, az egyetlen ok hogy már nem használom az az, hogy lecseréltem egy új TT-re.

2020. jún. 18. 10:29
 12/12 Dávid.Z válasza:
54%
Ha hallgatsz a "jót akarokra" akkor nem veszed meg a hőn áhított Alfát ami tetszik neked, helyette veszel egy unalmas és hétköznapi Fiatot és miközben vezeted arra gondolsz hogy milyen jó volna ha most ehelyett az Alfát vezethetném.. Engem is mindenki leakart beszélni de nem hallgattam rájuk mert egynek sem volt Alfája, sőt még nem is vezettek egyetsem, csak hallották a szokásos szar olasz dumát és ők is ugyan azt fújták. Szóval én kitartottam a tervem mellett és meglett az Alfám, nem bántam meg mert nagyon jó és élvezet vele minden perc. A lényeg hogy lehetőleg egy másik fanatikustól vegyél autót az biztos vigyázott rá és lehetőleg a kínálat tetején nézz körbe. Az hogy most TS, JTS vagy JTD az rajtad áll (nekem JTS van mert én benzin párti vagyok és nem szeretem a dízeleket, de eddig semmi bajom nem volt a motorral, átlagos a fogyasztás és megy is rendesen).
2020. jún. 21. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!