Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy egyszerű forgalmi engedély...

Egy egyszerű forgalmi engedély cseréhez milyen okmányok kellenek?

Figyelt kérdés
Műszaki vizsgán már nem tudtak bele pecsételni mert betelt.Adtak egy adatlapot hogy azzal menjek az okmányirodába és persze a betelt forgalmival.Így is tettem és az ügyintéző kérte törzskönyvet és ami kiakasztott,hogy még törlési papír is kell az autóhitelről!Már 9 éve hitelmentes az autó és már nincsenek meg a banki papírok.Valaki érti ezt?Az ügyintéző valamit elnézhetett?

2020. jún. 17. 15:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Elnézhetett. A műszaki vizsgának/forgalmi engedélynek semmi köze ahhoz, hogy van-e még hitel a kocsin. A törzskönyvben nem vagyok biztos, de logikusan az se kéne, hiszen vannak olyan autók aminek eleve nincs törzskönyvük.

Személyi+lakcím, a régi forgalmi, meg a műszaki vizsgát igazoló papír ami kell.

2020. jún. 17. 16:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem lehet az hogy azért kellenek plusszban ezek (törzskönyv,törlési papír),hogy ingyenes legyen a csere?Mert mintha ilyesmit mondott volna,de nem tudtam annyira figyelni mert szinte sokkot kaptam! :))))
2020. jún. 17. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Hogy nincs némeik autónak törzskönyve?
2020. jún. 21. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!