Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót érdemes venni...

Milyen autót érdemes venni olyannak aki most szerzett jogosítványt?

Figyelt kérdés

2020. jún. 17. 10:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lehetőleg BKV bérletet, főleg ha nappalis diák vagy. Egy autó fenntartása sokba kerül ám!
2020. jún. 25. 20:05
 12/16 anonim ***** válasza:

"Ha nem egy erőgépet vesz, akkor nem olyan sok a biztosítás meg az adó.

Nekem 1,4 esre kb.38e az éves biztosítäs, kb7e az adò.

Friss jogsisként."

Ez így baromság. Ha fiatal vagy, ráadásul fiú, friss jogosítvánnyal és még városban is élsz, akkor kegyetlen költségek várnak rád. De "nem friss" jogsival is. Fiatal férfiakat ki akarják szorítani a biztosítók az utakról (mondjuk részben érthető a dolog).

Én kalkulátorral megnéztem, nekem még egy kétütemű Trabant éves biztosítása is legalább 100 ezer forint lenne! Nagyanyámnak 20 ezer.

20F, Bp.

2020. jún. 25. 20:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért lenne baromság amit írtam. Nekem tényleg ennyi...

Operáltasd át magad nővé, akkor te is ennyit fizetnél. :D

2020. jún. 25. 21:16
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

24 vagyok, a 3.0- ás Q7-re fizetek 120-130 000 között a Magyar Posta Biztosítónál.

Nem hiszem, hogy egy Trabantra is ennyi lenne.

2020. jún. 25. 23:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Pedig a biztositas.hu ekkora összeget ír.

Nem mintha most nagyon szükségem lenne saját autóra, nem érdekel (még), csak azért meglepett. 😂

20F

2020. jún. 25. 23:31
 16/16 anonim válasza:
Még 15 éve, amikor friss jogsim volt 70k-t fizettem egy évre, következő évben már csak fele annyiba került a biztosításom. Első év a leghúzósabb, aztán ha nem csinálsz bajt évről évre csökken.
2020. jún. 26. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!