Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen adalékot ajánlanál egy...

Milyen adalékot ajánlanál egy Horvátországi autópályás úthoz ?

Figyelt kérdés
Leginkább valami motor tisztítóra gondoltam, nem teljesítményfokozóra. Érdemes egyáltalán 1000 km autópályázáshoz ?

2020. jún. 15. 18:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
44%
Nekem akkor lett csendesebb a kocsi, amikor vettem rá 4 db értelmes nyári gumit, de a motor hangja még nem tünt fel, hogy halkabb lenne a benzin miatt, pedig havi 5-6 ezer km-t pályázok egy régi 1.2-es kis Fiat Stilo-val. Fogyasztásba valamennyivel kevesebbet eszik, de nem eget rengető a különbség. 3-4 alkalommal tankoltam tele 100-as Mol benzinnel, azóta a sima 95-ös Mol megy bele. Hosszú úton kitisztul a motor, pörgősebb lesz a kocsi, ahhoz semmi adalék nem kell. Ez csak az én véleményem, sem cáfolni, sem megerősíteni nem akarok senkit, csupán leírtam a véleményem és tapasztalatomat.
2020. jún. 17. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!