Melyik 3,5t kisteher tudja még Master 2.3 kívül az 1millió km futást? Ugyan ilyen alacsony padlós és elsőkerekes?
3.0-ással járok, semmi gondja nem volt eddig, megy mint a doxa. Bár soha nem hajtottam túl, hidegen nem tapostam, vigyázok rá, nem szeretem ha gyakran cserélik alattam a járgányt.
Ez a lánc szakadás érdekes dolog amúgy, mert nem hirtelen szakad a lánc, annak előtte már jóval hangja van, ha akkor kicserélik, soha nem fog szakadni.
Am dailyből egy 3000-es motoros verzió van, de ha vigyáznak rá, világból kivisz.
Am masterrel óvatosan, kolléga tavaly karambolozott vele, sajnos holtan szedték ki, pedig annyira nem is tört a Renault, szemre legalábbis nem látszott olyan hatalmas sérülés rajta, csak van egy gyenge pontja ahol beroggyan az egész és a sofőr oldalába agyon nyomja a sofőrt, ha pont ott kapja a karambol, elég gyakori pedig hogy ott kapja. Főnök 2 mastert ki is vonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!