Robogó képes akkumulátort tölteni?(többi lent)
Figyelt kérdés
Az alany egy Yamaha BW’s 3AA lenne. Vettem egy új akkumulátort viszont nincs töltöm. Ez egy savas aksi, ha hosszabb útra megyek 40-50 km.) vele akkor fel tudom tölteni?2020. jún. 14. 18:52
1/7 anonim válasza:
A frissen vett akkumulátorok mindig töltöttek. A menet közben elhasznált áramot a motor generátora pótolja, vagyis a használatban lévő akksi mindig töltve van. Senki nem veszegeti ki az akksikat töltögetni. Ha ennyire nem vagy tisztában az alapokkal, olvass utána vagy magyaráztasd el egy haverral magadnak. Nem ördöngősség.
2/7 3 napos mákos lecsó válasza:
A robogó mindig tölti az aksiját. Ha teljesen 0 töltöttségű aksit teszel bele, 40-50 kilóméter alatt azt is feltölti.
3/7 A kérdező kommentje:
Zsír új aksi. Nekem kell feltölteni ezért volt érdekes a kérdés. Sehol nem találtam olyat hogy egyből berakták és mentek vele. Mindig töltötték miután feltöltötték savval az aksit. De köszönöm a válaszokat!
2020. jún. 14. 19:19
4/7 anonim válasza:
Mikor egy új akksit veszel (ebben a kategóriában) neked kell a savat beleönteni a cellákba, bár ezt kérésre megcsinálják a boltban.
Száraz akksi, "fiolákban" a sav.
Miután bele töltötted/töltötték, egy kémiai reakció indul be az akksiban, ami maga a töltés. Ne kérdezd hogy pontosan mi, azt nem tudom, de vettem már új akksit szervizben is (annyit mondtak, hogy legalább egy óráig ne használjam az önindítót), és cseréltem magamnak is.
Ne kérdezd hogy mitől, de a leírásban az volt, ha bele töltöttem a savat, várjak fél órát mielőtt lezárom, és úgy tekert mint a kisangyal.
5/7 anonim válasza:
Így van, az új akku mindig töltött. Eladáskor az eladó mindig megméri benne a töltést és csak azután állítja ki a garanciajegyet. Ha neked kell otthon feltölteni, akkor csak arra ügyelj, hogy kb 1 órát hagyd pihenni felöntéskor. De ez is töltött, egyből indítja a motort. Ha mégsem, akkor vidd vissza gyorsan az üzletbe. Ráadásul, ha a mai akkuk 2-3 alkalommal lemerülnek, dobhatod a kukába. Ezért sem adnak töltetlen akkut, azok tesztelve vannak
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Eddig mindenhol aksi töltővel töltötték (miután feltöltötték savval) ez is az egyik indok amiért kérdeztem, hogy most akkor mégis milyen lehetőségek van.
2020. jún. 15. 09:23
7/7 anonim válasza:
Aki töltötte nem volt ezzel tisztàban. A mai akkutöltök egyébként jelzik a töltöttségi állapotot, ha rácsatlakoztatod egyből jelzi, hogy tele van mint a déli busz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!