Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autósok, hogy viszonyultok az...

Autósok, hogy viszonyultok az utcán közlekedő biciklisekhez?

Figyelt kérdés

Idegesít? Nem zavar? Lassú és nem lehet megelőzni?

Persze úgy, hogy a biciklis is ismeri a kreszt és betartja, igyekszik nem akadályozni az autóforgalmat, rendesen ki van világítva, látszik, stb.

2020. jún. 14. 15:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Engem az indokolatlanul tötyörgő autósok, füstokádó teherautók, kézkitartós-integetős-autó tetejét/oldalás tapogató fócvágenesek /főleg a tédéjis/, béemvések - akik direktbe lassan mennek, főleg ahol előzi tilos tábla van csak hogy idegesítsen, és ha előzni akarod, akkor belehúz ő is... - na az ilyesmit utálom. Ha egy robogós megy hetvenet, hogy még véletlen se tudd megelőzni értelmesen, szembeforgalom esetén, azt szintén, de egy kerékpáros - ha ésszel közlekedik - nem zavar, mert forgalomtól függően ajtónyitásnyival vagy kevesebbel (ezt nem szeretem, mert gondolok rá is, szív elég mérget be) ki tudom előzni, mert lassan megy viszonylag, autóhoz képest.

De azokat, akik gondolnak egyet és átvágnak jobbról balra előtted, vagy utolsó pillanatban átteker keresztbe a főúton, vagy városban szembe jön veled (és vagy nekedmegy vagy te mész félre, de akkor meg a szembeforgalom megy neked) ésatöbbi, na az megint idegesítő.

2020. jún. 15. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!