Akinek van jogosítványa, de nincs autója, az miképp oldja meg, hogy ne essen ki a rutinból?
Figyelt kérdés
2020. jún. 13. 10:32
2/6 anonim válasza:
Ha nem tudsz mit vezetni akkor erre nem nagyon tudsz más alternatívát találni. Esetleg ha youtubeon oktató videókat nézel, de az akkor sem olyan mint élesben vezetni.
3/6 anonim válasza:
Sehogy. 2 éve raktam le a jogsit, azóta se vezettem és nem is akarok. Ajándékba kaptam a tanfolyamot 18.szülinapomra (nem én akartam), és bunkóság lett volna ha nem csinálom meg (mert már be volt fizetve). Mindenesetre ott lapul a fiókban a jogsim, mint egy kvázi "emlék".
4/6 anonim válasza:
Futár vagyok így nem tudok kiesni a rutinból. Itt nagyvárosba ahol lakok és minden közel van, felesleges ide az autó. Munkába gyalog járok mert biciklivel sem érdemes elmenni annyira közel van a telephely. Mivel vezetésből áll a munkám így sokszor örülök ha szabadidőmbe nem kell vezetnem, tömegközlekedés itt a környéken is elég jó, ha valahova nagyon menni akarok akkor megyek azzal, és így nincs ott az a para hogy ha meghívnak sörre vagy valamire akkor azért utasítsam el mert autóval vagyok. Persze ha szükségem lenne autóra akkor bármikor vehetek mert annyi félretett pénzem van pontosan ezért hogy bármikor adódhat egy olyan helyzet hogy szükségem lesz rá akkor tudjak venni egy 15-20 éves használtat. Komolyabb autót azért nem is szeretnék mert itt a környéken rengeteg béna sofőr van, parkoló autókat kegyetlenül megtudják húzni, amikor még volt autóm az is azért volt meghúzva mert bénán parkoltak de egyikben sem volt annyi hogy ad elérhetőséget hogy rendezzük áá nem... Ebből is elegem lett ilyen téren. Itt a lakótelepen a parkolók tömve vannak sokan a kis utcában parkolnak az útszélén ami hivatalosan szabálytalan de a kutyát nem érdekli még a városvezetést sem. A parkolók úgy lettek annak idején kialakítva hogy minden lakáshoz egy parkoló tartozzon persze amelyik családban 2 vagy több autó van, persze hogy tömve vannak a parkolók. Garázssoron az összes garázs foglalt, van aki csak műhelynek használja, van aki motorokat tárol benne, van aki a lomjait, és képes havi 30-40 ezret fizetni a bérleti díjra. Nekem még a bérlés is drága főleg ha nem is használom ki se az autót se a garázst. Jelenleg ezért nincs autóm. Vezetni szeretek, munkám erről szól, kiesni ebből nem fogok. Ha nem ez lenne a munkám akkor valószínű lenne autóm hogy tudjak vezetni mert igényelném de így hogy bőven vezetek meg ebből is élek, meg igazából így nincs szükségem autóra ezért nincs.
6/6 anonim válasza:
Amikor megszereztem a jogosítványomat, nem mondanám, hogy olyan marha nagy rutinnal rendelkeztem. Szóval nem nagyon volt miből kiesni. 12 évig nem volt saját autóm, mert nem volt szükségem rá. Az elején kicsit lehet hogy bizonytalanabb voltam, de nem sokkal, mintha jogosítvány megszerzése után vettem volna azonnal autót. A Kreszt, szabályokat szerintem nem nagyon felejti el az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!