Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen csöndes autót ajánlotok?

Milyen csöndes autót ajánlotok?

Figyelt kérdés

Swiftem van, háát, sokat kellene rákölteni.. meg kicsit tönkre tettem,váltanék. Anyának van egy Fiestája, az csendes, de olyan már van, nem kell kettő. Lényeg halkan duruzsoljon a motor, nem akarok senkit felkelteni vagy zavarni. Így is a kis varrógeppel (olyan hangja van a 8 szelepesnek ) kuplunggal indulok el az utcába.

Egyébként elektromos az álmom, de még 22 éves vagyok és arra pénzem.

Civicet néztem, de köztudott , hogy az első amihez hozzá nyúlnak az a kipufogó. 1.4 VAG konszern meg nem a legjobb motor.

Összeg legyen mondjuk 700 ezer átírás meg szerviz nélkül.

2020. jún. 12. 23:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
AMelyik motor jól működok annak nincs hangja, főleg meg nem zakatol.
2020. jún. 13. 09:56
 12/15 A kérdező kommentje:

Fifike halk. Észre sem veszem, hogy jár a motor.

H Astra nem jön ki ebből, G Astra nagyon tetszik és már lehet jót találni ennyiért.

2020. jún. 13. 10:15
 13/15 anonim ***** válasza:
90%

Már ezek a H-k sem fiatalok. Hasznaltauto-n, alkut is belekalkulálva 800.000 Ft-os határt írtam be, normál állapottal, 128 db találat van. Nem bogarásztram végig, de ennyiből már lehet válogatni.

G-böl ennyiből már a kínálat felsőbb részéből is tudsz meríteni. Ez igaz.

2020. jún. 13. 10:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg van a nyertes G Astra csak olyat vegyél aminek jó a hangja és annyi.
2020. jún. 13. 10:28
 15/15 anonim ***** válasza:
51%
Toyota Corolla benzines eléggé halk és megbízható. Amúgy egy autó hangja nem csak a motortól függ, hanem, hogy mókolták-e már a kipufogót. Egy viszonylag kis köbcentis, normális autónak nem lesz traktor hangja.
2020. jún. 13. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!