Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt az autót fogom megnézni...

Ezt az autót fogom megnézni vételi szándékkal. Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
[link]
2020. jún. 12. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
57%

Annyira tudtam, hogy a filléres Volvo-s troll lesz az...

145 dízel V50 van fent, ebből ez az 5. legolcsóbb. Ez a kínálat alsó 3,5%-a. Nem érdemes végigolvasni sem

2020. jún. 12. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Csak a svédacél!
2020. jún. 12. 20:43
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
És hogy akarod forgalomba helyezni?
2020. jún. 12. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
42%
Nekem azért fura, hogy kinézetéhez képest és amennyi km van benne, szerintem eléggé olcsón adják. Bár lehet hogy tényleg csak egy jó vétel, de lehet hogy van valami komoly baja.
2020. jún. 12. 21:01
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Én megnézném
2020. jún. 12. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Még mindig csodálatos, gyönyörü meg minden kutyafüle "hahu troll".
2020. jún. 12. 22:24
 7/7 anonim ***** válasza:
47%

Először nagyon olcsónak tűnt, aztán elolvastam a szöveget. Ha Magyarországon élsz, legfeljebb kerti díszként tudod kiállítani és nézegetheted. Esetleg ha van még egy ilyen autód, donornak lehet értelme megvenni. Az nem tudom, hogy működhet-e, hogy külföldön helyeztetted forgalomba és behozod. De ha az időt, energiát, utánajárást, ügyintézést nem is számolom, mire kifizeted ennek a költségét + reg adót lehet hogy ugyanott vagy, mintha vennél itthon egy jó állapotút papírokkal kicsit drágábban. Ha a nappernek, akinek ez a munkája, nem éri meg foglalkozni vele, akkor gyaníthatóan neked se fog.

Képek alapján nekem az ajtókárpitok néznek ki nagyon furán.

2020. jún. 13. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!