Jelenleg milyen autót éri meg behozni Németországból 2500 euróig?
Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 20:51
1/7 anonim 

válasza:

amit annyiért jó állapotban kapsz
2/7 anonim 

válasza:

Amit ha behozol lepapírozod, műszaki stb és még így is olcsóbban kijössz.
4/7 anonim 

válasza:

Gyakorlatilag szerintem annyival nem jársz jobban. Ugye a honosítás meg a hazahoztal. Kimesz, nemjo aztán vagy hazamész vagy pedig 200 kmt autózol megnézni egy másikat.
Azért ott sem minden kincs..
Mint a jégvert prius, amit patikának hirdetnek, csak ugye Kroneraffbá készült erre, ha nem jó megy masikért.
5/7 anonim 

válasza:

Ilyen összeg körül nem igazán ÉRI meg magánszemélyként behozni autót hacsak nem olyan modellt keresel ami állapotát és felszereltségét tekintve is csak kint van és te ahhoz ragaszkodsz. Előttem levő leírt mindent mik lehetnek a buktatók úgy,hogy én a helyedben itthon nézegetnék ennyiért autót!
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat!
2020. jún. 10. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!