Szerintetek egy Renault Megane nem túl nagy autó a jogsi letételéhez? Mármint ha váltanék akkor jelentősen könnyebb lehetne-e arra vagyok kiváncsi.
megannál
motor beindít kuplung 1 kicsi gáz kuplongot megtartod 7ig gáz
kianál
motor beindít kuplung 1 gáz
hát sok ilyen rész van ahol többet kell kuplongolni
persze nem váltások közötti kuplungolásra gondoltam mert ott egyértelmű h kell
szóval ilyen extra feladatok vannak persze lehet h ez csak az oktató hülyesége nemtudom
miért kell megtartani és milyen 7-ig?
Elindulásnál:
beülsz a kocsiba
féket, kuplungot nyomod
elindítod
egyesbe
kuplung lassan enged+egy kis gáz
aztán go
Először nem értettem, hogy te vagy az okrtató v te tanuló vagy...:D
hát én nem értettem sose, hogy miért jó az a diákoknak, hogy hiperszuper új autókon kell megtanulni vezetni... 1. te félni fogsz, mert megtöröd... 2 oktató is félni fog hogy emgtöröd, sokkal idegesebb lesz... 3. ha esetleg vki emg is töri sokkal sokkal angyobb kár lesz rajta mint mondjuk egy 15 éves autón...
A másik emg hogy az oktatók minek vesznek ilyen nagy autókat?! a megane is kicsinek látszik, de szélességében sokkal nagyobb mint amilyennek érzed... Láttam már tanulóautónak 607-es peugeotot meg vw sharant meg egy hundai tucson v milyet... meg egy nissan qashqai-t... EMBER! valami angyonnagy gond van ezzela mai világgal... kicsit kezd hasonlítani a Hülyék paradicsoma filmre...:D
13.54-es egyetértek
rutin pálya bólyák helyett mindenhol vasrudak vannak aminek ha nekihajtasz kis sebességel is szépen lezúzhatod az autót
16.36
"De amúgy a legjobb ha minnél nagyobb kocsin tanulsz meg vezetni, mert akkor már szinte mindegyiket el tudod kultúráltan vezetni."
na ezt gondold végig újra.
ki kell mennem a pályára persze busszal időt vesztek aztán ott kell megszoknom a vezetést nagyobb autóval mint ami otthon van ez szépen hangzik ,de ott nemkevés summát fizetek ki az oktatónak és az idejét is elveszem
arról nem is beszélek h ottvan a problémám h az oktatóm annyira bevan táblázva h pl jövő héten csak egyszer tudtam volna menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!