Szerintetek egy Renault Megane nem túl nagy autó a jogsi letételéhez? Mármint ha váltanék akkor jelentősen könnyebb lehetne-e arra vagyok kiváncsi.
meg a másik ami engem zavar az az h konkrétan nemlátom a motorháztetőt akkora
170 cm magas vaok
vezettem kia pregia kisteherautót és egy olcsó céges autót pontos tipusát nemtudom de mindkettőt könnyebb volt vezetni
legalább a motorháztetőt látnám mert így annyira találomra megy minden
köszönöm a válaszokat
a motorháztető probléma letudva ,de akk még fennvan az h itt teljesen máskor kell kuplongolni mint a másik kettő autónál és nem a lenyomás mértéke más hanem a sorrend változik
Kuplungolni váltáskor kell, nem hiszem, hogy bármely más autóban is máshogy lenne a sorrend.
A kisteher természetesen máshogy viselkedik adott fordulatszámon, ez természetes. Minden autóban máshol fog a kuplung, más erővel kell azt nyomni, alkalmazkodni kell az adott autóhoz.
Az előttem szólóknak igazuk van, ne akarj ennél kisebb autóval tanulni, ez se valami nagy.Én 195 cm vagyok és nem látom a motorháztető végét :), de nem is kell, rá fogsz érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!