Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2-2.2 millió körül ti milyen...

2-2.2 millió körül ti milyen autót vennétek?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, jó megjelenésű autót szeretnék második autónak. Min 100-110 Le jó lenne. Szerintetek?

2020. jún. 7. 14:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Golfból vagy olyat veszel ami messze kiemelkedik vagy legyen mellette még pénzed szervizre de tipikusan olyan autó,hogyha lelakták egyszer akkor elég sokat kell rákölteni ,hogy újra egybe legyen és km-től függetlenül mondom ezt. (Saját tapasztalat) Csak lekövethető előéletűt vennék mert azzal nehezebb mellé lőni meg azért csak látod,hogy mik lettek szerviz alkalmával elvégezve.( Ha bűzlik hívd fel a szerviz könyvben levő telefonszámot ahol elvégezték ezeket, mert szeretnek kamu szerviz könyvekkel is játszani.) Vissza térve az árra én ahogy elnéztem 2.5-2,7 millió körül van 2.0 dízel változat amit én választanék kisebb motorral nem néztem a kínálatot de az se sokkal olcsóbb annyit meg egy 1.6-os motorért nem adnék illetve hamarabb is kinövöd. Ha a pénztárcád engedi és olyan autót szeretnél amivel elég szépen lehet menni és élvezetesebb is vezetni egy fokkal akkor 2.0 (140 ló) jobb választás fogyasztásban is ott lesz mint egy 1.6-os szóval nem lennél mínuszban. Ha csak A-ból B-be szeretnél akkor meg mindegy igazából és japán autót is nézhetsz azok is jók ha mellé nyúlsz amire kisebb az esély többnyire olcsóbb az alkatrész is. Majd írj,hogy mi lett a választásod!
2020. jún. 8. 01:04
 12/16 anonim ***** válasza:

"Golfból vagy olyat veszel ami messze kiemelkedik vagy legyen mellette még pénzed szervizre de tipikusan olyan autó,hogyha lelakták egyszer akkor elég sokat kell rákölteni ,hogy újra egybe legyen és km-től függetlenül mondom ezt."

És ez miért is Golf specifikus dolog?

2020. jún. 8. 06:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem Golf specifikus senki se írta,de mivel a kérdező Golf meg Alfa között gondolkodik/gondolkodott első sorban így leírtam ,hogy mivel német "prémium" legyen mellé pénz ha lelakottat fogna véletlenül ki ami nem ritka.Tehát nem hiszem,hogy más márkáról kellett volna papolni első sorban.Golfnál is hatványozottan igaz ,hogy a kínálat tetejéről érdemes választani de vannak olyan autómárkák aminél kisebb a rizikó a szar vételre(gondolom ezzel te is tisztában vagy ha már csak beírtál azért ,hogy belém köss:) ). Szóval tegyél meg egy szívességet told el a biciklit és mielőtt beugatsz valakinek előtte olvasd el a kommenteket meg értelmezd is azokat ne egy mondatot kiragadva vergődjél itt. ;)
2020. jún. 8. 12:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez nem vergődés volt, úgy írtad, ahogy, és most is úgy írtad. Azt próbálod érzékeltetni, hogy a Golf prémium (mégis mitől?, volt Golf-om, mielőtt ez lenen a következő) és szervigényesebb, és költségesebb mint más.
2020. jún. 8. 12:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Gondoltam rákattintok erre az opcióra: Ha választ írsz, kérjük, vedd figyelembe a következőket:

“Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a válasz értékelésével fejezheted ki.“

A prémium szó előtt és után “ “ jel áll szarkazmus miatt, ami a túl árazott Golfok miatt van. De gondolom akkor véleményed szerint jó árban mozognak a zsir új felextrazott Golfok..( Volt szerencsém nekem is Golfhoz egyébként.)

Tovább megyek én egy szóval nem írtam és nem érzékeltettem , hogy alapjába véve költségesebb , szervizigényesebb mint egy hétköznapi autó. Nem tudom te hol láttál ilyet. Én arról beszéltem , hogy kerülje az elhanyagolt, szarrá hajtott és ismeretlen előéletű Golfot. Amit hosszabban kifejtettem attól , hogy nem a te kényed kedved szerint fogalmaztam nem az a mondani valója amit te rá akarsz húzni. De ezzel csak neked van bajod mert nem tudsz értelmezni 10 mondatot.

“Golfból vagy olyat veszel ami messze kiemelkedik vagy legyen mellette még pénzed szervizre.”

Látom gondban vagy a mondat második felével akkor elmagyarázom. Azt jelentette, hogy ha szart veszel kellesz rá költeni bőven a kötelező dolgokon felül ezért inkább ne a kínálat aljáról válogasson hanem amin látszik kívül belül , hogy vigyáztak rá és az előélet is ezt bizonyítja. Egyedül erre hívtam fel a figyelmet ,hogy jobbat többért mint szarabbat olcsóbban amire költeni kell az embernek. Remélem sikerült megérteni és feldolgozni mindent. Részemről ennyi szép délutánt ;)

2020. jún. 8. 16:29
 16/16 A kérdező kommentje:

Semmi szükség vitázni.

Az a baj, nekem ez a 2.2m kb a plafon, ennél több jelenleg nem áll rendelkezésemre autóra. A 2.0 golf 6 elnézve a használt piacot 2.5 felett kezdődik, ott is az alja, a 200e km feletti leharcolt veteránok.

2020. jún. 8. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!