2-2.2 millió körül ti milyen autót vennétek?
"Golfból vagy olyat veszel ami messze kiemelkedik vagy legyen mellette még pénzed szervizre de tipikusan olyan autó,hogyha lelakták egyszer akkor elég sokat kell rákölteni ,hogy újra egybe legyen és km-től függetlenül mondom ezt."
És ez miért is Golf specifikus dolog?
Gondoltam rákattintok erre az opcióra: Ha választ írsz, kérjük, vedd figyelembe a következőket:
“Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a válasz értékelésével fejezheted ki.“
A prémium szó előtt és után “ “ jel áll szarkazmus miatt, ami a túl árazott Golfok miatt van. De gondolom akkor véleményed szerint jó árban mozognak a zsir új felextrazott Golfok..( Volt szerencsém nekem is Golfhoz egyébként.)
Tovább megyek én egy szóval nem írtam és nem érzékeltettem , hogy alapjába véve költségesebb , szervizigényesebb mint egy hétköznapi autó. Nem tudom te hol láttál ilyet. Én arról beszéltem , hogy kerülje az elhanyagolt, szarrá hajtott és ismeretlen előéletű Golfot. Amit hosszabban kifejtettem attól , hogy nem a te kényed kedved szerint fogalmaztam nem az a mondani valója amit te rá akarsz húzni. De ezzel csak neked van bajod mert nem tudsz értelmezni 10 mondatot.
“Golfból vagy olyat veszel ami messze kiemelkedik vagy legyen mellette még pénzed szervizre.”
Látom gondban vagy a mondat második felével akkor elmagyarázom. Azt jelentette, hogy ha szart veszel kellesz rá költeni bőven a kötelező dolgokon felül ezért inkább ne a kínálat aljáról válogasson hanem amin látszik kívül belül , hogy vigyáztak rá és az előélet is ezt bizonyítja. Egyedül erre hívtam fel a figyelmet ,hogy jobbat többért mint szarabbat olcsóbban amire költeni kell az embernek. Remélem sikerült megérteni és feldolgozni mindent. Részemről ennyi szép délutánt ;)
Semmi szükség vitázni.
Az a baj, nekem ez a 2.2m kb a plafon, ennél több jelenleg nem áll rendelkezésemre autóra. A 2.0 golf 6 elnézve a használt piacot 2.5 felett kezdődik, ott is az alja, a 200e km feletti leharcolt veteránok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!