Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennétek 1,5...

Milyen autót vennétek 1,5 millió ft körül?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 14:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, mik az igények?

Én lányként toyota yarist pl.

2020. ápr. 25. 14:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Pirosat! :-D
2020. ápr. 25. 14:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, én meg kéket szeretnék, más különösebb igényem nincs, max, hogy beleférjen majd a babakocsi. Hyundai I30-ast, mazdát és mercedes benz b200-ast nézegettem, külsőre ezek tetszettek, amik árban is megfelelőek... Nőként sajna nem tudom melyik a jobb.
2020. ápr. 25. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Kia ceed kombi. Az asszony ilyennel jár. 1.6 crdi örök élet meg 1 év. Az i30 is tökéletes választás.
2020. ápr. 25. 14:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Mercedesz. Ha találtál ilyen árban, akkor azt vedd meg. Ha jó a műszkija, és nem rohad sehol(nagyon), akkor ne tétovázz. A fenntartása nem két fillér, de ha nem ütöd-vágod, örök darab...és a barátnőket is megeszi a sárga irigység.

Olyan autót sem vegyél meg ami át volt fújva...minegy miért. Csak gyári dukkóst.

Járj szerencsével.

2020. ápr. 25. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem sok konkrétumot írtál, de feltételezem, megbízható, családi autót keresel, aminek nem vészes a fenntartása.

Astra H 1.8 140Le, Focus mk2 1.6 100Le, Octavia 2/Golf V 1.6 MPI, Kia Ceed 1.4/1.6 benzin. Ami most hirtelen eszembe jutott, de bőven van még.

2020. ápr. 25. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!