Érdemes autót fenn tartani ha nem értek hozzá semennyire??
Sokan onnan tudunk ennyi mindent hogy egy autóval végszoptunk mindent.
De amúgy teljesen igazad van. Ha nem értesz hozzá akkor ebben az iparban ott vernek át ahol nem szégyellnek. Majd ha valakinek elpanaszolod az kinevet hogy hogy lehet ezt nem tudni.
Csak ha mindenki ért hozzá akkor minek a szakember?
Teljesen megértem a problémád. Igazából ha autót akarsz venni akkor sajnos itt magyarországon valamilyen alap szinten érteni is kell hozzá. Igazából döntsd el hogy neked megéri-e az hogy beletanulj minimum annyira hogy ne tudjanak könnyen megvezetni. Ha nem, mert úgy érzed mással szeretnéd tölteni az idődet akkor semmi szégyellni való nincs benne.
“Nyugi, a modern autókhoz nemhogy a tulajok nem értenek, de lassan a szerelők sem.”
Ez tényleg így van, ezt tapasztalom én is. Ha nem olajcserére viszel be egy autót, hanem valami probléma van, a legtöbben huzogatják a szájukat, meg hogy nincs ezzel baj, nem kell cserélni semmit. Nehogy véletlen dolgozni kelljen vele.
Szerelő vagyok és értek a 2010 utáni autókhoz . Csak rs Octavia és más 2.0TDI és 2.0TFSI motorral szerelt autókat csinálok azaz csak ezeket a vw konszernen belül . Ezt már csak így lehet , ha az ember adott típusra / motor típusra áll rá . Azokat hagyjuk akik “ minden autóhoz értek “ mert nem nem értenek minden autóhoz 2008-ban végeztem mint autószerelő 2011 óta vagyok vállakozó és azóta csak ezt az adott típust csinálom gond nélkül .
Konkrétan van csomo autó amit a márka szerviz küld hozzám , mert ott nem tudják meg csinálni .
Audi A6 2.0tfsi van most egy nálam a srác aki hozta röhögött is , hogy a márka szerviz nem ért hozzá . Ott voltam tanuó ott ismertem meg a vw konszernt közelebbről és mivel kimondottan csak ezekkel a motorokkal foglalkozó ember nem volt a megyében így kezdtem bele mert a 2010-es rs Octaviámhoz olyan szerelőt aki tényleg ért nem találtam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!