Honnan tudom, hogy az én autómba van riasztó, és ha van jó is?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen mitől szólal meg a riasztó, hogyan tudnám ezt tesztelni? (Gyerekektől ablakottördbearákba válaszokat nem kérek ,köszönöm)2020. jún. 6. 05:54
1/4 anonim válasza:
Támaszkodj rá, a jobb/bal elejére és lökd le jó erősen. Erre sok riasztó megszólal.
3/4 anonim válasza:
Az utastérben a mozgásérzékelő ultrahangos egységei egész jól láthatóak. Továbbá általában szokott lenni visszajelző led is. A motortérben a nyitásérzékelő is jól látható helyen van.
Kb ezekből látod ránézésre. Kipróbálni úgy tudod, hogy lezárod az autót lehúzott ablakokkal. Vársz pár percet, amíg élesedik a riasztó és benyúlsz az ablakon. Ha van benne, akkor a mozgásérzékelő miatt elkezd visítani. De az is jó, amit előttem írtak, hogy kulccsal mechanikusan nyitod az ajtót és nem a távirányítóval. Ekkor is meg kell szólalnia a riasztónak.
4/4 anonim válasza:
1 Ablakot leengeded, így zárod be. Benyúlsz az ablakon.
2 Ha van hozzá immobiliser nélküli kulcs (távirányítós nyitókban szokott lenni), azzal kinyitod az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!