Ha elismerem, hogy én vezettem az autót akkor is a tulaj kap büntetőpontot?
Figyelt kérdés
Adott egy olyan helyzet, hogy a férjemnek és nekem is van autónk viszont ő az enyémet én pedig az övét használom. Pár hete van ez így... akarunk üzembentartóit írni pont az ilyen esetek miatt.
Mai nap folyamán lehet, hogy bemértek. Ha elismerem, hogy én vezettem az ő autóját akkor is megkapja a büntetőpontokat?
2020. jún. 5. 15:44
1/3 anonim válasza:
Minek kéne bármit beismerni? Kaptok egy csekket és jónapot.
2/3 anonim válasza:
Büntetőpontot csak akkor adnak, ha igazoltattak.
Objektív felelősség esetén senkit nem érdekel, hogy ki vezetett: az üzembentartó megkapja a csekket és ennyi.
3/3 anonim válasza:
Bünti pontot csak megállításos sebességmérésnél kaphatsz.
Ha csak bemértek, akkor csak a csekk fog menni. Az meg tök mindegy hogy kinek a nevére. (gondolom családban marad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!