Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hatosagilag kivont autót ha...

RayColman kérdése:

Hatosagilag kivont autót ha eladom akkor az új tulaj forgalomba tudja helyezni?

Figyelt kérdés
Atiras elmulasztása végett lett kivonva forgalomból, rendszam és forgalmi le lett adva, ebben az esetben mi az eladás menete? Egyszerűen írunk egy adásvételit beviszi és vissza adnak neki mindent vagy bonyolultabb?

#autó #gépjármű #ki tiltás #hatosagilag
2019. dec. 28. 14:45
 1/7 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
Szerintem ez a menetrend... De biztosabb ha a kormányablak van megkerded
2019. dec. 28. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt viszont jobb, ha tudod, hogy az eladást is be kell jelentened!
2019. dec. 28. 15:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a következő adásvételi körül lesznek bonyodalmak, hanem az elmulaszottak visszamenőleges pótlása lesz macerás.
2019. dec. 28. 15:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Adásvételim van, csak nem lett atirva az autó, sajnos családi okok miatt. És most csak itt áll és a pénzem is benne, ezért is szeretném eladni.
2019. dec. 28. 15:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Vissza kell helyeztetned előbb
2019. dec. 28. 15:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Az úgy nem fog menni.

Szerinted megvenné így valaki? Vagy te vennél egy ilyet?

2019. dec. 28. 18:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Pontosan én vettem egyszer így autót, csak annak meg nem volt leadva a rendszama és a forgalmi, de már a tulaj megkapta a 10600ftos büntetést, és 2nap múlva át tudtam íratni csak azon meg volt rendszam. Ezen perpill nincs, ezért kérdezem ennek így mi a menete.
2020. jan. 5. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!