Ha egy közterületi parkolóban úgy parkolok, hogy 2 másik autó elé állok be hosszába ami szintén az enyém akkor megbüntethetnek a közteresek? Erre azert lenne szukseg mert nincs hely. Es nem lehet mar mashol megallni.
Az a gond hogy szerintem valaki napi rendszerességgel hivogatja oket.
Mar szinte mindig itt vannak sőt van hogy reggel és késő délután is jonnek. A patkán allókra tesznek buntit. Ami kb 5 autót jelent. Szerintem itt heti szinten alsóhangon félmillióért büntetnek.
Egyszeruen nem birjak felfogni hogy nem azert allnak a patkara mert mindenki szabalyt akar szegni hanem azért mert nincs hely lebegni meg senki sem tud.
Abból amit beszednek parkolót lehetne lassan építeni.
12: De ha csak a padkára állókra tesznek, akkor mi a gond?
Egyébként az, hogy nincs parkolóhely, nem jogosít fel senkit sem arra, hogy szabálytalanul álljon, felálljon a padkára, fűre, akárhova. Nálunk is kevés hely van. És utálom azokat, akik össze vissza mindenhova odaparkolnak, aztán nem lehet normálisan elférni tőlük. Ha nincs hely, akkor megyek a következő utcába, ha ott sincs, akkor a következőbe. Én simán kibírom, ha nem az ablakom alatt parkolok :)
Itt a kornyéken nincs hely.
Autót pedig nem azért veszek hogy 5km re parkoljak.
Es az adót se azért fizetem. Biztosítaniuk kellene elegendő helyet.
Nem nekem kéne 2 km re allni.
Az szerintem nem korrekt hogy nem biztosítanak helyet. Majd minden reggel kijonnek es mindenkit vegig buntetnek. Hova álljak? Meg a tobbiek? A fa tetejére?
3 autód van? És nem biztosítanak 3 autóra helyet? Micsoda pofátlanság :D
Minek 3 autó? Bérelj messzebb egy garázst. Ott tudod tárolni az egyiket. Nem hiszem, hogy 3 kell egyszerre.
Kell mivel nem én járok mind hárommal.
Alap esetben van otthon garázs
De most hogy anyukam beteg kozelebb koltoztunk hogy az apolast megtudjuk oldani.
Egyebkent mindegy hogy mennyi autom van. Ha nekem egyaltalan nem lenne akkor se lenne elegendő hely. Ezt pedig biztosítaniuk kellene. A buntetgetes nem megoldás. Elobb vagy utóbb valaki ugy is botrányt fog ebből csinálni.....
Miért ne kellene? Nem ez a dolga az önkormányzatnak? Es a varosfejlesztesnek?
Itt az egy lakás egy parkolóhely se jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!