Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E90 BMW 320 D-t?

E90 BMW 320 D-t?

Figyelt kérdés

Szeretnék vásárolni egyet, főleg a vezetési élmény miatt. Fórumokat és népítéletet olvasom, a kérdésem az lenne, hogy milyen ártól nézzem a kocsit?

Nyilván nem a lerúgott nem karbantartottakat szeretném csekkolni, azért a kérdés.

+ ha valaki rendelkezik ilyen autóval, kíváncsi vagyok a véleményére.

Köszönöm előre is!

2020. jún. 2. 13:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%

Vezetés élménye egy 20d-ben?

Ne vicceljünk.

2020. jún. 2. 22:52
 12/15 A kérdező kommentje:
A nagyobb nyomaték miatt és a hétvégi 150km-es utak miatt jött szóba a dízel. Miért? Kivételesen jó az úttartása, kanyarokban is nagyon jól veszi az ívet is.
2020. jún. 3. 11:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
egyébként az az érdekes hogy aki normális választ ír aszt lepontozzák aki meg nem is a kérdésre válaszol 50 meg 60 százalék
2020. jún. 3. 19:48
 14/15 A kérdező kommentje:
Néztem én is, gondolom mert “béenvés” kérdés, hozzászólni nem tudnak, lepontozni igen:) részemről ment a zöld vagy a félig
2020. jún. 3. 21:30
 15/15 anonim ***** válasza:
84%

11-esnek tökre igaza van. Nekem is ez volt az első ami beugrott.

Az élményautózás nem egy 14 éves 320d-nél kezdődik. Ez akkor marha nagy élmény, ha egy 67 lóerős Swiftből ülsz át. Ahhoz képest tényleg nagy előrelépés. De amúgy meg pontosan ugyan olyan, mint egy tudomisén Skoda Octavia 2.0 TDI. Arra mégse mondja senki, hogy micsoda élményautó.

Ez egy tök átlagos gép. Élményautózáshoz semmi köze. Egy "családi" sedan-ról beszélünk, ami marhára nem élményautózásra lett gyártva, pláne nem ezzel a motorral. Ez egy kényelmes közlekedésre való gép.

Élményautót keresnék, eszembe nem jutna a 320d...

2020. jún. 4. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!