ALFA ROMEO 147 (1.6 T. Spark), vagy FIAT GRANDE PUNTO (1.4 16V) első autónak?
Szeretnék egy mutatósabb (szubjektív) & sportosabb(?) kisautót maximum 1 millió Ft.–ért.
Az igények nem nagyok: vigyen el A–ból B–be, benzines legyen, ne legyen túl régi (2008–), és mivel én viszonylag nagyra nőttem (bőven 190 felett) elől tágas legyen. Ezen érvek, na és a megbízhatóság alapján ti melyiket választanátok? Köszönöm, ha segítesz!
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__10..
Hagyd már azt a szar alfát a francba,es vegyel egy grande puntot!A kettő egy lapon nem emlithető annyival jobb valasztas a fiat.Ha az 1.4 16V 95lovas szivot veszel,akkor meg gyakorlatilag megölhetetlen.Az 1.4 turbos t-jet sem rossz egyebkent,sőt egy kifejezetten jo konstrukcio.Azzal mar kifejezetten fickosan mozog.
Racionálisabb választás lenne, tudom. Bár a Puntót is szokták szidni (van, aki azt mondja, hogy nagyon jó választás, más meg, hogy az is csak egy “sz@rolasz”). Elektronikával ott is szokott gond lenni, ahogy olvasgattam, tény, hogy nem annyi, mint az Alfánál. Valamiért mégis vonz a 147–es...
Tényleg ennyire rossz választás??
Punto. Nyilván az Alfa Romeo az Alfa Romeo, sokan szeretik, de senki nem azért, mert racionális választás, hanem mert egy karakter.
A Grande Punto egy jobb autó. Ennyi. Kevésbé karakteres, kevésbé leszel belé szerelmes, viszont működni fog. Az Alfa pedig nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!