Hogyanan és mivel a legjobb belekezdeni az autóbütykülésbe?
Figyelt kérdés
Tud valaki olcsó járművet, könnyű tanulási alapnak bütyköléshez, fejlesztéshez? A szerszámok megvannak, minden ami kell, még szerelő műhely is, mert van lakatos ismerős, csak sajnos az információs tőkét nem vagyok biztos honnan tudnám begyűjteni. Olvasmány, kézikönyv ajánlásokat bármi ami segíthet ilyesfajta hobbiban szintén szívesen fogadok.2020. jún. 1. 19:47
2/7 anonim válasza:
Amíg az alap tudása nincs meg az embernek, addig nem érdemes tovább lépni a "tuning" világába, egyrészt ahhoz kell egy olyan autó is aminek már van alapja.
3/7 anonim válasza:
Hát ki kellene találni mennyi az az olcsó és milyen egyéb elvárásaid vannak. Pl. teljesítményben, karosszéria formában, üzemanyagban stb.
4/7 anonim válasza:
Kezdd közösen hozzáértő haverokkal, egyszerűbb kocsikon!
Sokat lehet tanulni márcsak ebből is.
5/7 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik válaszadó, sok sikert! A többieknek köszönöm az értékes választ. Az már így, a legelejétől is nyílvánvaló nekem, hogy csak úgy nem kezdhetek bele semmibe, ezért érdekelnének elsősorban az alapok, majd azután jöhet a gyakorlati része. Ehhez kérnék segítséget. Tehát; az elvi része érdekel a dolognak, azaz, hogy a tudást honnan lehet elsajátítani. Amennyiben ez saját kútfőből nem lehetséges, akkor megköszönöm a magyarázattal való alátámasztást is.
2020. jún. 1. 23:45
6/7 anonim válasza:
Kérdező, mi baj volt a válaszommal?
Hiába ajánlanám a Corsa B-t, ha te egy öreg japán kombin akarnál elindulni, mert mondjuk olyanra vágysz, vagy olyanra van szükséged a használati szokásaid szerint.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, korrektnek találom, csak ilyesféle magyarázatra vártam.
2020. jún. 11. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!