Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » G astra melyik motorral a...

G astra melyik motorral a legjobb?

Figyelt kérdés

1.6 101 lovas benzin motor mennyire számit olaj zabálónak?

Nem tetszik az autó de mindneki azt mondja ha olcsó autót akarok ami nem papir swift akkor G astra.

Ez mennyire igaz?

2020. máj. 25. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

1.6 101 lovas nem kifejezetten jó konstrukció, bár nagy baja nem szokott lenni.

G Astraból az 1.4 90 lóerős verziót kell keresni, ez az optimális választás. Próbálj 600-650 ezer Ft vagy afelett nézelődni, és jól nézd meg a vásárláskor.

Viszonylag biztonságos autónak mondható, ez száguldozásra nem ad okot és körültekintően kell vezetni, illetve az autót mindig tartsd karban!

Jó autózást kívánok!:)

2020. máj. 25. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja és lemaradt: igen, az 1.6 szereti enni az olajat!
2020. máj. 25. 14:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Értem köszi:) és az 1.8-as motorrol vélemény?
2020. máj. 25. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Jó az 1.6-os, a szelepfedélben a gumimembrán szokott néha elfáradni, akkor kezdi enni az olajat.

Az 1.2-es, 1.4-es láncost ne vegyél semmiképp.

Van 1.4-ből szíjas(z14xe) az jó.

Bár mindegyik hajlamos enni az olajat, ha volt gyűrűzve már, akkor jó lehet.

2020. máj. 25. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Az 1.8 nem rossz, csak az a gond vele, hogy minden egy picit más, mint az 1.4 - 1.6-hoz. És mivel ritka, bontóban sem találsz feltétlen alkatrészt, utángyártott sincs mindenből... Szóval autózni jó, de fenntartásilag sokkal szopatósabb lesz mint a kisebbek.
2020. máj. 25. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Az 1.6 75 lovas 8 szelepes (nem Ecotec) motor a legmegbízhatóbb, bár nehéz találni mert viszonylag ritka.
2020. máj. 25. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem z16xe volt és nem ette az olajat - de nyilván ez attól függ, milyen gazdája volt előtte. Én mindenképpen 1.6-ost vennék, (hacsak nem vagy komótosan haladó típus) több emberrel vagy megpakolva szerintem az 1.4-es kevés.
2020. máj. 25. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!