Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Frissen vásárolt használtautó...

Frissen vásárolt használtautó szerelő műhelyben? Hogyan?

Figyelt kérdés

Elméletben:

Hozzáértő barátom segítségével veszek egy használtautót. Aránylag rendben van a kocsi, de pár dolgot rendbe kell rajta hozni, kicserélni, stb.

Mondhatom a műhelyben hogy nem értek hozzá, és szeretném ha átnéznék az egészet, s amit kell csináljanak meg? Vagy inkább konkrétan mondjam meg hogy miket kell átnézni?

Hogy szokott ez menni? Tényleg nem értek hozzá túlságosan.

Egyébként ilyenkor kicserélnek olyan dolgokat is a garázsban amiket nem feltétlen kellene? Pl kormányvédő, váltógomb, stb?!

2020. máj. 31. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
55%

Igen, mondhatod azt, hogy amit kell cseréljenek ki, de azt tudjad, lehet hogy olyat is cserélnek ami még bírta volna, de legalább nem kell vele foglalkoznod egy ideig. :)

Egyébként a nem hozzáértőket előfordul, hogy itt-ott átvernek.

Korányvédő, ilyeneket biztos, hogy nem fognak cserélni.

2020. máj. 31. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondhatod persze.... csak azért mondj egy összeghatárt is nehogy meglepődj a végén egy fél milliós számlánál :D
2020. máj. 31. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Persze, ha normális szerelőhöz viszed, még le sem fog húzni.

Viszont váltógombot és hasonlókat nem fog cserélni senki, mert nem olyan alkatrész. Ha ilyeneket akarsz cseréltetni, akkor azt tételesen mondd meg.

2020. máj. 31. 15:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert csak azokat szeretném kicseréltetni amiket muszály, ilyen kis apróságokat amiket mondtam, nem. Az esztétika másodlagos, inkább a megfelelő működésre koncentrálnék.
2020. máj. 31. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor nyugodtan mondd azt, hogy amit kell cseréljenek ki.
2020. máj. 31. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én elvittem, mondtam nekik nézzék át. Igazából a legjobban a fékekre voltam kiváncsi. Felhívtak, sorolták hogy mit muszáj cserélni. Meg volt pár dolog amire azt mondták hogy még bírja. De időszerű lenne. Ha már ott volt kicseréltettem.
2020. jún. 1. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!